Merhaba ben yeniyim galiba ^^

Konu sahibi son olarak 494 gün önce görüldü
ooooo @Mara hanımefendi hazretleri gelmiş. :) Hoş geldiniz efendim. Çay, kahve ne alırdınız? :p

Hoş geldin, tanışalım mı :)

Hoş buldum teşekkürler varsa bir acı kahvenizi alırım efenim

YAAAAAAA SEN BURADA MISIN BEN SENİ NE ÇOK ARADİM, ŞU AN AŞIRI MUTLU OLDUM CANIM AZE'MM ♥️♥️♥️
Forumlardan uzaktım yavrum benim bayadır buraya arada bi geliyordum ben de diğer yere geldim orada da aktif değildin numaran da uçmuş ya da değişmiş misin pp yok anlamadım........... :d
Ben de çok mutlu oldum gizom benim geçmişe daldıkkkk..... :**** şimdi işten çıkıyorum ama gelicem öptümm :*

Forumlardan uzaktım yavrum benim bayadır buraya arada bi geliyordum ben de diğer yere geldim orada da aktif değildin numaran da uçmuş ya da değişmiş misin pp yok anlamadım........... :d
Ben de çok mutlu oldum gizom benim geçmişe daldıkkkk..... :**** şimdi işten çıkıyorum ama gelicem öptümm :*
Hemen dm e bırakıyorum en kısa sürede sarılmamız gereken konular var, çok öpüyorum hayatım ♥️

Hoş buldum teşekkürler arkadaşlar sizleri de tekrar görmek pek hoş oldu benim için

Hoşgeldiniz @Mara hanım.
(Burada yeni gelenreler çok pis çaylak şakaları yapıyorlar. Dikkat edin lütfen.)

H.ş.g.l.d.n foruma bahar geldi bıktık aynı yüzleri görmekten..buradaki erkeklere değil kızlara güvenme(Mevlana torunu)

Geri