Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
farkındayım...Rk yakında bizi banlayacak kendi userlerı topluyor xd
Bunu marla yerine çağırmış bitane de Süleyman bulunca ikimizin de gtne tekmeyi koyacak @Marla
tehlikenin farkında mısınız
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederim hanımefendi..hoşgeldiniz hanfendi...
Hoş buldum, teşekkür ederimMerhaba, Hos geldiniz.
Hoş buldum seni, ifşa edip arkadaşları şimdiden korkutmasaydın iyiydiimzası bile aynı be. insan yıllardir aynı imzayı mı kullanır. hoş geldin. @Lyra 'yı görünce eski günler geldi aklıma. gece bırakıyorduk, sabah girince 11 ban hazırdı. polat'ın 11 baba performansını tek başına yaşatıyordu. 😂
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldiniz
Hoş buldum, teşekkür ederimMerhaba, hoş geldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederim. @RK söz konusu olunca her şey mümkünVay beee RK ekibini topluyor , herkesi kapı dışarı edicek :p
Hgniz.
Referansıma laf ettirmem..Referansınız pek güvenilir değil ama yine de hoş geldiniz…
Hoş buldum, teşekkür ederimHoşgeldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederimhoş geldiniz
Hoş buldum, teşekkür ederimHos geldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederimHoş geldin .@Lyra. RK çağırmışsa başımız üstüne.. :p
Hoş buldum, teşekkür ederimMerhaba, Hos geldiniz.
Hoş buldum, teşekkür ederim. Çok güzel planlarımız var :pHmmm tedirgin olmaya basladim ins basimiza biseyler getirmezsin rk))
Hosgeldiniz
Hazirim savaşçı ruhum ileYeni bir ircciler forumsalcılar savaşı başlarmı dersin : p
Emin misin hahahaşimdi siz düşünün:p
farkındayım...
Dedim ya zaten akşam
çakma süleymanı yarın getirir gibime geliyor xd bugün çok göze batmadan...😆
RiKanın oyunları bunlarheyecanımız karşılıklı, forum ortamını özlemişim
sakin olun kimse gitmiyor henüz..Rk yakında bizi banlayacak kendi userlerı topluyor xd
Bunu marla yerine çağırmış bitane de Süleyman bulunca ikimizin de gtne tekmeyi koyacak @Marla
tehlikenin farkında mısınız
Hoş buldum, teşekkür ederimHoşgeldiniz.
korkma ben yanındayım....Hep ameRiKanın oyunları bunlar
Tamam Lyra hanımefendi afedersiniz bizi bağışlayın ❤️ (kalp)heyecanımız karşılıklı, forum ortamını özlemişim
sakin olun kimse gitmiyor henüz..Ayrıca bu yerine Lyra demeniz daha hoş olur.
Hoş buldum, teşekkür ederim
yanımda olacaksın zaten ikimizi beraber banlayacak xdkorkma ben yanındayım....
rk bizi banlamaz biz forumun popi ikilisiyiz sjxns
Bağışlandınız :p @İmam Kallavi beyefendi (sanırım beyefendi?)Tamam Lyra hanımefendi afedersiniz bizi bağışlayın ❤️ (kalp)
yanımda olacaksın zaten ikimizi beraber banlayacak xd
Hoş buldum, teşekkür ederimSelamlar, hoş geldiniz
hoş buldum, teşekkür ederim. Kendin yönetemeyince biri yönetiyor mu yoksa rüzgar nereye savurursa mı?Merhaba Lyra, hoş geldiniz. Ben forumda kendimden sorumsuz kendini yönetemeyici Mastor, umarım kalıcı olursunuz.
Hoş buldum, teşekkür ederimhoşgeldin aramıza.