Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sesli klavye de sonuna gülücük gülücük yazıyorum hahaha.. gülmekten bayılan smile...Mesajlara kahkaha nasıl atıyorsunuz
Nickten ötürü olsa gerekHerkes çok asinayim yazmış. Nerden asinasiniz aw? Profilde bacak var bitek. Kıvılcım Hanım tekrar hoş geldiniz. Arkadaşların kusuruna bakmayın.
Begenmedin mi sen bizi Kıvılcım hanım efendisi
Ya canım neden böyle yapıyorsun hepsi aynı bir sen geldin ışık olarak biraz katıl ruhum şenlensin sesin çıksın allasen yabeğendim buradayım zaten hep ama şuan gözlem yapıyorum biraz sessiz sessiz
![]()
Hatem sanırsam yürüyenler olduğunu düşünmüş-ki konuya bacaklardan dem vurarak başlamışNickten ötürü olsa gerekbacakları buradakilere attığımı hatırlamıyorum
Yok Kamil Abi herkes asinayim yazmis ya. Ben de profilinde bir tek bacak var nasıl asinasiniz dedim.Hatem sanırsam yürüyenler olduğunu düşünmüş-ki konuya bacaklardan dem vurarak başlamışneyse fasıl bitti şimdi içerik bakımından katkılarını bekleriz. Tekrar hoş geldin.
Merhaba hayır burada yoktum ama forumlarda bulundum belki tanıdık birileri görürüm demiştim henüz çıkmadı ama olursa söylerim elbetteMerak ettim 0dan uyemisiniz yoksa onceden varmiydiniz burda. Sadece bir merak @Kıvılcım .pp
Burada kimsenin iki bacak fotosuna hemen düşecek kadar bilinçsiz insanlar olduğunu sanmıyorum .Hatem sanırsam yürüyenler olduğunu düşünmüş-ki konuya bacaklardan dem vurarak başlamışneyse fasıl bitti şimdi içerik bakımından katkılarını bekleriz. Tekrar hoş geldin.
Siz yine de öyle demeyin Kıvılcım Hanım. Özelden numaramı yazdım. Forumda takildiginiz yer olursa çekinmeden sorun lütfen.Burada kimsenin iki bacak fotosuna hemen düşecek kadar bilinçsiz insanlar olduğunu sanmıyorum .
Merhaba burcum aslan ama inanmam yine de teşekkür ederim burcuna göre insan yargılayacak biri değilim veya kendimi analiz için burçla sinirlayacak kadar kolay değilim@Kıvılcım hanım burcunuz ne acaba, foruma kayıt olan üyelere soruyoruz da ahaah.
Analizler yapılıyor şu an![]()