Merdümgiriz

Konu sahibi son olarak 2072 gün önce görüldü
Kadıköy Altıyoldaki 200 yıllık boğanın sırtına "Aylinim" yazan arkadaş sende haklısın. Aylin'in o yazıyı okuma ihtimali senin insan olabilme ihtimalinden fazladır.

Saçların mı, ah evet çok guzel olmuşlar ama sen olmamışsın.

cencenayucence gazandayi tonazodea mahadodea yani onun dilinde bay bay demek.

Basagrim icin internette yaptigim arastirmada sizofren kanser bobrek ve solunum yetmezligim oldugumu ogrendim. Bir an once öleyimde yazar arkadaslar yalanci çikmasin

• Beğen
Tepkiler: X
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu tepesi Yeni Zelanda'daymış.
Türkçe de Bir deri bir kemik dizleriyle dağlara tırmanan büyük gezgin Tamatea'nın sevgilisine flüt çaldığı tepe anlamına geliyormuş.
Başak @W

• Beğen
Tepkiler: W
Yazıyı okumaya nefes yetmiyor, bir seri bir kemik flüt çalmaya çok müsait :kaç:

Yazıyı okumaya nefes yetmiyor, bir seri bir kemik flüt çalmaya çok müsait :kaç:

Aklıma gelmişken bizim muhasebe müdiresi 2 sene evvel lokmayla bulgur yeyip su bardağında nescafe içiyordu. Sırf klasik müzik dinliyorum diye bana uzaylı muamelesi yapıyordu.
Kadın az evvel sushi söyledi ve artık odasında klasik müzik çalıyor.

Su bardağında nescafe seremonisi devam ediyor, onda bir değişiklik yok.

Dün gece hiç tanımadığım bir martıya sırf sen aklıma geldin diye usulca çatıdan ekmek attım...

Dün gece hiç tanımadığım bir martıya sırf sen aklıma geldin diye usulca çatıdan ekmek attım...

Eskiden matbaada çalışıyordum, sırf beddua etmeyeyim diye Genel müdür beni uyarmıştı.

Ustalardan birisi benimle dalga geçti umarım cezanı çekersin dedim, elini makasa kaptırıp çatlattı.
Adamın birisinden boştaki koltuğu istedim vermedi, o akşam ara sokakta arabasına minibus çarptı. Sehpa büyüklüğünde parça koptu.
Jeneratör sürekli iş çıkartıyordu, temizlikçilerin yanında umarım yanarda bende kurtulurum dedim. O gün jeneratör alevler içinde yandı

Thanos-Parmak-Siklatma.jpg

Sana da bir tarife açabilirim, ister misin ?

Onumdeki teyzeler surekli konusuyor, sohbeti az biraz dinledim ama anlamadim. 3 dakika icerisinde ABD, Rusya, Dirilis Ertugrul ve Yufkadan bahsetti.
Ilk ikisini bende yapabiliyorum ama diger ikisini yapamiyorum.

Şu yürüyen merdivende sevgilinize sarılmaktan lütfen artık vazgeçin.
Romantizm diye sarılıyorsanız baştan söyleyeyim çok itici oluyor. Kaçmasın diye tutuyorsanız zaten tek yön çıkın yukarıda yakalarsınız.

Metroda karsimda oturan cift surekli imla hatasi yapiyor. Konuşmalarında virgul yerine makas aliyor, nokta yerine opucuk konduruyor.
Butun ahali olarak paragraf basinda gozlerimizi kapatacagiz.

Son düzenleme:
Hanimlar ve beyler gecmis olsun
Pantolon paçasını botun icine sokma sezonu acilmis. Kadiköy irgat pazarina dönmüş.

İçiyorum, şöyle içerim, alkol alıyorum, off yine sarhoş oldum.
Rica ediyorum vazgeçin, umduğunuz etkiyi yaratmıyor. Lisede sigara dumanını ağzında tutup üfleyenler gibi oluyorsunuz.
Tamam en çılgın yaşam sizinki, en aykırı sizsiniz.

Sene 2019 hatta 2020 artık kendinizi güncelleyin

Ben karşının taksisiyim ömrünün hay aksisiyim.

Slow şarkı amacıyla yola çıkılmış ama sonradan ıssız bir yola sapılmış.
O kadar duygulu olmuş ki, Atilla İlhan mezarında ters dönmüştür.

Berberde onumde en az 70 yasina dayi saclarini kaslarini biyigini boyatiyor.
Umarim bu seviyeye gelmeden ölürüm.

Bu kulaklar karanlık maddeye petrol dendiğini duydu.

Eskisi gibi değilim
Kırıldıklarım, yapıştırdıklarım yada kırık bıraktıklarım oldu.
Çay bile artık daha bir acı geliyor, rüzgar eskisinden daha sert esiyor.
Gazeteler daha ufak yazıyor, merdivenler eskiden daha alçak yapılırdı.
Biz yaşlandık üstümüzden koca bir şehir ayaklarını sürüyerek geçti.

• Beğen
Tepkiler: W
Yeni bir romantik komedi dizisi başlıyormuş.
Sanırım türk yapımcıların romantik komediden anladığı 40 yaşında bir kadına liseli taklidi yaptırmak.

Geri