Merdivenden Düşmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Genelde ayak kayması sonucu meydana gelir.
Yuvarlanma ve sert zemine çarpma söz konusuysa vücuda ciddi hasarlar verebilir.

Size R E Z A L E D 1 anımı anlatayım ahbab's.

Küçümenim. Bürücek Yaylası'ndayız. Yaz ayları. Benim çocukluk hastalığım Lego'ydu. Yeni büyük kutu Lego bekliyorum. Ben rahmetli babaannemle yayladayım, ebevenylerim ise Adana'da. Hafta sonu olacak, hem kendileri hem de Lego gelecek. Neyse hafta sonu oldu. Cumartesi öğleden sonra gibi bizimkiler geldiler, ben fırladım ta yukarı yol başına kadar deparladım. Yalandan hoş geldin 2 öptür 1 sevdir filan hemen aldım Lego'yu. Bıngıl bıngıl aşağı iniyorum. Bizim yayla evi çardaktır, yandan merdivenli, ahşap. Ağabeyim merdivenleri parmak ucunda süratlice çıkardı, ben de aynısı yapmak istedim sanırım...

Tombalak 1 çocuğum, elimde yarım kadar Lego kutusu. Senin neyine artist artist merdiven çıkmak? diyor gibisiniz, ayıp. 6-7 basamak kadar çıkmıştım. Sonra gümbürlop aşağı! Gerisin geriye düştüm desibel limitlerini zorlayarak. Ay oram da acıdı, buram da acıdı diye de başladım mı mızmızlanmaya? Zaten canım tatlı, hiç gelemem öyle yaraya bereye, ama Lego'yla düştüm ha, Lego hala elimde. Bir yandan gülüyor, bir yandan niye düştüğümü anlamaya çalışıyor, ağabeyimin kahkahasına sinir oluyor, öte yandan da Lego'yu açsam da bişiler inşayıt etsem diye sabırsızlanıyorum...

Böyle mallıklarla geçti işte çocukluğum. Bu hikayedeki tek üzüldüğüm şey de artık babaannemin olmayışıdır Sn. Ahbab's.

Ben de yürüteçle beraber düşmüşüm çok dik merdivenler vardı üst kattan alt kata hem de taş.Kaşım yarılmış hala durur izi.Hayatta kalmam da mucizeymiş.

3 sene önce evden çıkıyorum sahilde bisiklet sürücez arkadaşlarla.
Acele ediyordum galiba,merdivenlerde ayağım kaydı ve yerden kesildi. sırtüstü düşmüştüm.
Yaklaşık bi 10 dk olduğum yerde kaldım nefes alıp verdim
Sonra sen güçlüsün dedim ve yürüdüğüm yolda devam ettim
Sahilde bisiklet sürdüm...... akşam dönüşte acillik oldum skmdjd.
Günlerce sağa sola dönmekte zorlanmıştım.

Ben sade ağaçtan düşerim.

1,5 yaşında güvercin peşinden sürülenirken merdivenlerden yuvarlanıp 2 bacağı birden kırmışım 6 ay kalçaya kadar alçılı tavana asılı şekilde yaşamışım.bilmem kaç yaşına geldim bazen hale güvercin peşinde çatılara çıktığım oluyor

Ben küçükken çok düştüm. Belki de o yüzden böyleyimdir, ehe, klişeye düştüm.

Ya bu elf kulaklarım neler duyuyor, küçükken düşmüşler de bilmem ne de. Geçen bir düştüm merdivenlerde takılıp. Evet yeni. Şimdi size oluşan hasarı göstermek istiyorum. Üşenmedim evet.
https://i.resimyukle.xyz/GcRKJJ.jpg

Böyle bi çıkıntı oluştu, benim canım bileğim.

Ya bu elf kulaklarım neler duyuyor, küçükken düşmüşler de bilmem ne de. Geçen bir düştüm merdivenlerde takılıp. Evet yeni. Şimdi size oluşan hasarı göstermek istiyorum. Üşenmedim evet.
https://i.resimyukle.xyz/GcRKJJ.jpg

Böyle bi çıkıntı oluştu, benim canım bileğim.

Geçmiş olsun larimcim :/
Ben küçükken düşmemiştim ve tam bir sene sonra bilekimin kırılmış olduğunu öğrenmiştim,evvet tam bir sene sonra alçıya alındı bilekim.:T:

Geçmiş olsun larimcim :/
Ben küçükken düşmemiştim ve tam bir sene sonra bilekimin kırılmış olduğunu öğrenmiştim,evvet tam bir sene sonra alçıya alındı bilekim.:T:

Uyy sana da geçmiş olsun lenamcım. Biraz ilginç ama olsun :D

otobüsten inerken düşmüştüm

Ben bir kere bir şeye çok üzülmüştüm seneler önce. Düşmedim ama bayılmıştım.

Üç defa düştüm.
İlkinde cocuktum merdivenlerden yuvarladım burnum kirildi.
Diğerlerini hafif sıyrıklarla atlattım.

Genellikle bayılıyordum . Seneler önce ikisi bir olunca çok gıcık oluyordu.

Başına darbe alan kişiler açısından çok tehlikeli bir durum, boyun da hasar görebiliyor.

Küçükken ergenlik çağımda spor yaparken oluşmuş bir çıkıntı var bileğimde. Bir süre sonra kayboldu, zaten kendiliğinden kaybolabileceğini söylemişlerdi. Ve sonra yukarıda anlattığım düşüşün etkisiyle tekrar çıktı o. Bilimsel adı ganglion. Ve ben o çıkıntının yıllar sonra yeniden nasıl peydah olduğunu unutmuştum, yukarıyı okuyunca hatırladım:d Bazen halen neden foruma girdiğimi sorguluyorum, işte cevabı bu; burası dijital bir ajanda ve günlük:D Cazip tarafı bu, kendinle ilgili kendi yazdığın ama çoktan unutmuş olduğun gerçek bir bilgiyle karşılaşmak:d Bileğimle ilgili zorlayıcı bir şey yaptığımda, ağır kadırdığımda filan oluşan tepecik, şimdilerde daha az çıkıntılı:d kaybolmaya yakın. Çünkü artık hiçbir şey taşımıyorum…

Hiç bir yara ve özellikle kırık tam iyileşmiyor. Alışıyoruz ve sönükleşiyor.

Geri