Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya varya bilgi birikimi yapıp zamanı gelince kışkırtan elti gibisin ahahah :d“yedi sekiz ay önce uğruna masayı dağıtarak ateşten gömlek giymeye, yani cumhurbaşkanı adayı olmaya davet ettiği kişi için söylüyor bak bunları.”
Ekli dosyayı görüntüle 92597
Ohooo daha neler neler var, İmamoğlu’nun meral ablam dediği, birbirlerine methiyeler düzdüğü İstanbul mitingini paylaşmadım bile : ddd yeni konu açmak yerine burada paylaşıyorum ki siyasetin ne kadar kişiliksizleştiği görünsün diye : ddYa varya bilgi birikimi yapıp zamanı gelince kışkırtan elti gibisin ahahah :d
Bazen sağ ve sol partinin kamera arkasında çay falan içtiğini düşünüyorum sence doğru muOhooo daha neler neler var, İmamoğlu’nun meral ablam dediği, birbirlerine methiyeler düzdüğü İstanbul mitingini paylaşmadım bile : ddd yeni konu açmak yerine burada paylaşıyorum ki siyasetin ne kadar kişiliksizleştiği görünsün diye : dd
Yok, şu anki siyasette yer alanların ne geçtiği yoldan geçilir ne de içtiği sudan içilir. Sadece gündemde olan şeyler, sadece düzenli olaral 15 yıldır okumaya çalışıyorum, hepsi bu : dddBazen sağ ve sol partinin kamera arkasında çay falan içtiğini düşünüyorum sence doğru mu