Meral Akşener’den İmamoğlu ve Yavaş’a : Bizim sırtımızdan kariyer planı yapıp ama teşekkürü başkasına edenlerin planlarını bozduk

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
meral hanım ne söylerse söylesin
seçime kadar alttan alırlar
köprü da

Neyse Meral yenge yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara'da sayesinde kariyer yapıp ve kendisine minnettar olacak AKP adaylarını destekleyecek anlaşıldı.

Meral Akşener: "Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkiilerde, boş zamanlarında da İstanbul'da olanlar bu şehri yönetemez."

Şu imamoğlunu gördükçe sinir basıyor beni bir insan nasıl bu kadar nankör ve yalancı olabilir?

“yedi sekiz ay önce uğruna masayı dağıtarak ateşten gömlek giymeye, yani cumhurbaşkanı adayı olmaya davet ettiği kişi için söylüyor bak bunları.”
IMG_2325.jpeg

Apo'nun heykelini dikeceğim" diyen Selo ve "dağdakilerde benim evladım" diyen Başak, "Meral Hanıma kahvaltıya gideriz" dediğinde
Meral Akşener "ne işiniz var benim evimde"
Demedi, diyemedi, diyemeyecek!
Yahu eskiden fırıldak kubilay vardı.
şimdide meral var.
Dön meral dön az da bu yana dön

bunlar bildiğin rol yapmışlar

Ya varya bilgi birikimi yapıp zamanı gelince kışkırtan elti gibisin ahahah :d
Ohooo daha neler neler var, İmamoğlu’nun meral ablam dediği, birbirlerine methiyeler düzdüğü İstanbul mitingini paylaşmadım bile : ddd yeni konu açmak yerine burada paylaşıyorum ki siyasetin ne kadar kişiliksizleştiği görünsün diye : dd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ohooo daha neler neler var, İmamoğlu’nun meral ablam dediği, birbirlerine methiyeler düzdüğü İstanbul mitingini paylaşmadım bile : ddd yeni konu açmak yerine burada paylaşıyorum ki siyasetin ne kadar kişiliksizleştiği görünsün diye : dd
Bazen sağ ve sol partinin kamera arkasında çay falan içtiğini düşünüyorum sence doğru mu

Ya utanmadan Meral'e laf mı ediyorsunuz?
Sağcı İyıpli falan da değilim ama partisinin zarar görmesi pahasina ysp ile bile aynı masaya oturdu bi şeyler değişsin diye. Partisinin içinde kaoslar çıktı. Daha ne fedakarlığı yapacak. KK nin ve yalakalarının hirsi yok hepsi memleketin bekasını düşünüyor bi dönek Meral? Şimdi bi sey dicem neyse. Birileri size az bile yapıyor

Bazen sağ ve sol partinin kamera arkasında çay falan içtiğini düşünüyorum sence doğru mu
Yok, şu anki siyasette yer alanların ne geçtiği yoldan geçilir ne de içtiği sudan içilir. Sadece gündemde olan şeyler, sadece düzenli olaral 15 yıldır okumaya çalışıyorum, hepsi bu : ddd

türkiye'de siyaset dün dediğini bugün yalanlamaktan ibarettir. bu işte erdoğan'ı kimse geçemez ama daha dün imamoğlu'nu belediyeden istifa edip cb adayı olmalı diyordu meral mommy.

Geri