Meral Akşener

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
İstenilse şimdiye kadar 10 kere engellenirdi ama gayet emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ben tesadüf olarak görmüyorum.

Vakti zamaninda kendisi ic isleri bakani iken komutanin biri ''yagli kaziga oturturuz'' tehditinde bulunmustu, hatun hic tirsmadan duyar duymaz haberi getirene sunu soylemis;
''Söyleyin ona, ben Balkanlıyım. Kazık deyince aklıma Balkanlı olan Kazıklı Voyvoda geldi. Kazıklı Voyvoda'yı da iyi tanırız. Ama unutulmasın ki, Kazıklı Voyvoda da bir homoseksüeldi.''Sonradan gazeteciler sormus gercekten bu cevabi verdiniz mi diye, yorum yok demis ama yalanlamamista .)

Temsil ettiği siyasi partiyi sevmeyenlerin dahi kendisine sevgi ve saygı gösterdiği, pek tanımasamda, tanıdığım kadarıyla çizgisi ve duruşu güven veren bir insan. :hi:

İnsanların sadece karizmasına aldanıp, eksiklerinden bihaber desteklediği, eksik bir siyasetçi.

Partideki değişim gerekliliğini, gelecekte vekillik hayalleriyle şahsileştiren ne kadar kaypak tip varsa "çoğunun" peşine takıldığı bir parti başkan adayıdır.

Mhp de 2. bir bahçeli'ye ihtiyaç yok. Bahçeli nin kadın versiyonu !

Parlamentoya DYP milletvekili olarak giren Kocaeli Bağımsız Milletvekili Meral Akşener, DYP’den istifa etmesinin ardından kapatılan FP içindeki yenilikçi kanatla birlikte AKP’nin çalışmalarına katılmıştı. Yeni oluşumun yapısına itiraz eden Akşener, bu oluşumla da yollarını ayırmıştı. Meral Akşener, bugün MHP’ye katıldı Akşener, MHP’nin Kızılcahamam’da düzenlediği kampta resmen MHP’li oldu.

Fettoscu oldugu söyleniyor

Böyle giderse mhp'nin başına geçecek olan kişi..Şimdilik geçmesi yarar sağlayacak gibi görünüyor..Gelecek ne getirir bilinmez..

Samimiyetsiz bulduğum siyasetçidir.
Zaten kendisinin bu tarz çıkışlar yapacak vasfı da cesareti de yok. Bazı gazeteci yazarların dolduruşuna gelmiş birisi..

Bahçeli'nin bu kadının ikiyüzlülüğünü önceden fark edip milletvekili adayı göstermemesiyle, iyice raydan çıktı.
Kendine güvenip parti kurmak yerine, halen MHP'den bir beklenti içine girmesi, sahte kurultaylar düzenleyip tüzük değişikleri yapmasıyla ünlüdür. Kendisi ile birlikte yola çıkmış diğer muhalif arkadaşlarını da gün gelince sırf kendi şahsi çıkarları için harcayacaktır.

Lider olduğuna ve halkta bir karşılığın olduğuna inanıyorsan partini kur, çık halkın karşısına.
Abdüllatif Şener, Emine Ülker Tarhan kadar bile mi olamıyorsun yani? Yazık cidden sana yazık..

Söylem olarak zaten halkı kucaklayıcı, sosyal adalet, birlik, eşitlik ve özgürlük üzerine bir fikriyata sahip değildir.
Herhangi bir ülkücü geçmişi de yoktur. Bir ara o parti benim şu parti senin geziyordu.
Ak Parti'nin kuruluş sürecinde de onlara katılmak gibi bir girişimi olmuştur. Daha önce DYP macerası, gelgitleri çok olan bir kadın.

Buna rağmen, Bahçeli bu kadına partisini açtı. Bazı arkadaşlar bu çıkışlarını demokratik bulabilir. Bence de öyle sorun yok o konuda.. Rakip olmak isteyebilir. Ama nankörlük de ayrı bir şeydir. Demokrat olan her şeyin, ahlaki olmadığını unutmayalım lütfen. Delegeye güveniyormuş güya? Peki halka neden güvenmiyor musun?

Bir de bu kadının bir sözü var.
"Eskiden Ülkücüydüm, şimdi demokratım"

Acaba neden sonra yeniden ülkücülüğe döndü? Gidecek başka kapımı bulamadı acaba? :)
Bu kafadaki biri MHP gibi bir partinin başına geçerse, o partiyi de birikimi de mahveder.

Dün öyle, bugün böyle kim bilir yarın ne olacak.. ? Bu kafa yapısı kabul edilebilir mi hiç?
İnsanlar fikrini değiştirebilirler, ancak bunun için önce eski hali ile yüzleşmeleri gerekir.
Esen rüzgara göre tavır alanlar, bir gün böyle kayıksız kalır işte..

Bence bu kadının durumu tam olarak budur.
İnsan olarak iyi biri olabilir, ancak o yönü de beni ilgilendirmiyor.

Bir arada ben başbakan olacağım diyordu. :D
Emin ol laf ile başbakanlık dağıtılsaydı, sana kalmadan Kemal Kılıçdaroğlu çoktan olmuştu.. ;)

Geri