Meral Akşener siyaseti bıraktı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Son seçimde yarattığı kargaşadan sonra isabet oldu.

Kocasının lafını dinlemiş hahha

@Run , izin cikmis gibi görünüyor

@Run , izin cikmis gibi görünüyor
Bütün öngörüler çıkıyor canım. Birkaç sene önce söylediğimiz şeyler gerçek oluyor. Bazı şeyleri tahmin etmek için kâhin olmaya gerek yok zaten.
Güzel ülkem hiç şaşırtmadı :)

@İnanna hanım bu konuda ne düşünüyor acaba :)
Benim için çok özel biri Meral Akşener siyasi kariyerim onunla başladı, çok şey öğretti ve hatıralarımda hep bir tabure üstünde bütün cesaretiyle, korkmadan kendini anlatmaya çalışan kadın olarak kalacak.

Siyasette birçok korkak erkeğin yapamadığını yapıp verdiği sözü yerine getirdi ve gitti…

Bizim gibi idealist genç kadınların ilhamı oldu ve yol açtı onu tanıdığıma çok mutluyum bende yeri hep özel ve öyle de kalacak. :)

hic sevmedim meral aksener
zaten türkiyedaki siyasi partilerin yilanin basi meral aksener
bütün ortaligi karistiran iyi parti meral aksener
zaten iyi olsalardi mhp de oyun düzen yapipda ayrilmazdi

İç işleri bakanlığı yaptığı o dönemlerden bu güne kadar bir çok kirli işe imza atmış Türk siyasetinin kirli yüzlerinden biri şimdi de tarihin kirli sayfalarına gömülme vakti YALLAH

İndirip kaldırmanın lüzumu yok. Akşener siyaseti falan bırakmadı, siyaset Akşener'i bıraktı. Akşener ve ekibi gözlerinin önündeki gerçeği görmek yerine ısrarla kendi yarattıkları manasız bir balonun içerisine hapsoldular. Şehirli milliyetçi oyları almak adına kurulmuş bir partinin ısrarla Türk İslamcı çizgide hareket edip Ömer'in Yolu gibi zırvalarla kendi kendini tabansızlaştırması İyip'i yok olmanın eşiğine getirdi. Bütün bunlar bir yana muhalif seçmene aylarca masa müsameresi izletip kendi ikbali için %0,1 dahi oyu olmayan Siyasal İslam eskilerine mecliste grup kuracakları kadar vekil verilmesine göz yumması dahi Akşener'in tıpkı Kılıçdaroğlu gibi siyasetimizden silinmesi için fazlasıyla yeterli bir sebep.

Forumda siyaset ancak bu kadar olabiliyor. Klavye elimizin altında olunca istediğimiz gibi atıp tutabiliyoruz. :)

Şu zamana kadar birçok siyasi figür dahil olmak üzere herkesi al aşağı edip, onlarca satırla ve gerçeklerle yerin dibine sokup çıkarmayı çok iyi bilirdim bunu yapmadım. Her görüşe her zaman saygı duydum lakin iftira ve asılsız iddialara tahammül etmek zor gibi gözüküyor.

images

iyi parti döneminde, belki egosunu ya da bulunduğu kaba göre şekil almasını bir kenara bırakır, güzel işlere imza atar diye ümit etmiştim. ama son olarak 6'lı masadaki yanar dönerli tutumunu, beklentilere karşılık veremeyeceğini göstermişti zaten. kk dedem 1, meral mommy 2.....

Geri