Haber Meraktan evlendim

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şarkıcı Gökçe; "Evlendiğimi ertesi gün unuttum, sadece meraktan evlendik" diyerek 11 yıllık evliliği hakkında konuştu

Şarkıcı Gökçe, katıldığı bir televizyon programında, 11 yıl süren evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökçe, evliliğiyle ilgili olarak şunları söyledi; "11 yıl önce evlendim. Birçok kişi bunu bilmiyor. Aslında saklamadım. Yurt dışında evlendik, düğün de yapmadık. Hatta evlendiğimi ertesi günü unuttum. Evliliğimizi hissetmemek için düğün yapmadık. İkimiz de evlilikten korkuyorduk. Düğün çok ürkütücü geliyordu. Sadece evliliği merak ettik. İçgüdüsel bir evlilikti, biraz meraktan evlendik. 11 yıl sürdü. Sonunda müsaadenle gideceğim."

Gökçe ile diş hekimi Bülent Gençer, 2024'te boşandı.
1771935626717.png

İnsan evrenin sonu ya da sonsuzluğunu merak eder. Ne bileyim dünyanın nerede son bulacağını falan…
Merak ettim diye de evlenmez yaa…

Evlenmeden yapamayacağı neyi merak etmiş olabilir ki. ;d

bazı şarkıları gibi, fikirleri ve meraklarıda değişik..

tuttu fırlattı kalbimii...

Aynı evin içinde yaşamadan bazı şeyler bilinmiyor sevgiliyken yaşanılan ile evlilikte çok farklı oluyor sanırım ablamızda o yaşantıyı merak edip evlenmiş olmalı..

başına ne gelirse ya meraktan yaaa..... şeyden demişler neyse ...iyi yapmışsın canım 👏

Yani demek istedigi zaten.evli gibi,yasiyoduk im,a atinca bisey oliyomu acaba diye merak ettik demis

Geri