Merabayın Değişikler

• Kullanıcı Flu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adım Elif Melek öğrenciyim kendi halinde neşeli insan kırmayı incitmeyi dalga geçmeyi sevmeyen 20 yaşımda olmama rağmen daha olgun düşünceli bir genç kızım
Antalyalıyım eski tarihi mekanlar eski müzikler , filmler ve diziler en büyük merakım

Eğlenmeyi severim çoğunlukla neşeli biriyim kendimle bazı zamanlar dalga geçerim ama hiç samimiyetim olmayan insanlar tutup benimle dalga geçerse agresif olabiliyorum

Burada çok üzerime gelindi önceleri çok alındım üzüldüm ama şimdi takmamaya çalışıyorum çünkü bu durum kesildi gibi görünüyor tabi bi fotoğraf paylaşmama bakar ben paylaşınca olay oluyo nedense :D neyse bana iyi olana iyiyim kötü olana iyi olmam kalbim herkesi sevecek kadar büyük değil

Güzel kız, kaderdaşım (:
Geçiyor değil mi ?
Sevgiler canım..

insan kırmayı incitmeyi dalga geçmeyi sevmeyen

Benim tam tersim, en çok ustune ben gelmiş olabilirim aslında değilim ama muhtemelen sana öyle gelmiştir guzel kız hoş geldin merhabayin .p

Forumoyuna;
Iclik hakkında hakkımda söylenilen her şey asılsızdır. Ben insanlari yoldan çıkarmam-Allahin izniyle doğru yola da davet ettim kendisini- ama gelmedi. Kendisi hep bir muzurluk hep bir insanlari pes ettirme, kendisinden güzelini görünce rakip olarak kabul etme, forumdaki yakisiklilari kaptiracagim korkusuyla guzel olan Flu nickli arkadasimiza isyan bayragi cektirmeyi hedeflemistir. Bense Flu arkadasimiza gayet sevecen davranip kendisini bu ortama alistirmak icin elimden geleni yapmisimdir bu gune kadar. Sonuc olarak tehdit unsuru gormesi sebebiyle kendine yardakci aramaktadir ve beni bu kotu oyununa dahil edemeyecektir.
Saygilarimla farz ederim.

Başlığı sevdim aci bir sekilde de olsa forumdakileri cabuk cozmussun.
Hoş geldin tekrar.

Güzel bir kız görünce feyk olarak yaftalamak bir Hilal hastalığıdır:/
O kadar ciddiye alacağın bir insan topluluğu yok önünde, keyfine bakmanı öneririm^^

haklı. lan insanları niye üzüyorsunuz? kız flu sana salça olurlarsa beni bul hepsinin hakkından geliriz evelallah ateş topu atarız hepsine. adım garavel bul beni.

Maşallah gamzeli :)
Tanımış kadar oldum, bir gün daha ayrıntılı olarak tanışırız iyi forumlar Elif :)

yeniden hoş geldin, beni ciddiye alabilirsin. :)

Değişik değilim ben bazıları gibi. Ama yine de hoşgeldin kardeşim.

Güzel kız görünce cekemiyorlar bunlar :D seni tanımak güzel hanım kız memnun olduk o zmana:D

Forum ahalisi öğrenilmiş çaresizlik yaşıyor, kendine güveniyorsan he de geç krdşm

Yaşadığınız olaylardan haberim yok. Tekrar hoş geldiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri