Meraba ben geldim!

Konu sahibi son olarak 4868 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldiniz :) Szide bazı erkeler gibi sevgili yapıp bırakıyorsunzu her halde :) Bundan ben bunu çıkardım böyle tipleride hiç sevmem.

Hoş geldin, Keyifli forumlar.

PlayBoyTuran hoşgeldin efkan turan isminden daha güzel playboyefkan yapsaydın nickini :D
Tüm avrupanın flörtleri senden soruluyo yani argoda bişey diyolar bunada neyse :D:D:D
güzel meslekmiş parası nasıl ?

PlayBoyTuran hoşgeldin efkan turan isminden daha güzel playboyefkan yapsaydın nickini :D
Tüm avrupanın flörtleri senden soruluyo yani argoda bişey diyolar bunada neyse :D:D:D
güzel meslekmiş parası nasıl ?

Ortak iş kurabiliriz. Flort A.Ş Diye. Sen bayanları ben erkekleri ne dersin ? :p En sonunda birbirimizin müşterilerini. baş göz ederiz.

Ortak iş kurabiliriz. Flort A.Ş Diye. Sen bayanları ben erkekleri ne dersin ? :p En sonunda birbirimizin müşterilerini. baş göz ederiz.

ben şimdiye baş göz ettiklerimden para alaydım köşeyi dönerdim :D Du bundan sonra birlikte çalışalım :D:D:D %50 %50 :D cennetinde kapılarını var gücümüzle aralamış oluruz :D
argoda bize ne derler boşveririz:haha: :p

-Kendini Bu şekilde Tanıtman Bir nevi İyi olmuş,Yoksa Sen Her Bozuk Türkçede Benimle çekişirken Bulurdun Kendini:o
Aramıza Hoşgeldin.

hoş geldiniz iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri