Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ablasinin bitanesi o , olmazsa olmaz dediklerimden birtaneside sensin iyiki varsin
12-Mart-2013, 22:36
Kisa zamanda kalbimin taaaaaaaaa derinine girmeyi basaran nadir insan öz kardeism kadar sevdigim bi okadar saydigim tertemiz yürekli canim o benim. Ne olursa olsun sabirli sirdas herdaim arkamda olan biricik insan, Forum disi bir sevgimiz var bizim hayatimdan hic eksik olma sen .. Mükkemel insan yoktur ama Bartu buna cok yakin iyiki varsin ablam iyiki tanismisiz seninle seni cok seviyorum..:srl::kiss:
masallah deyin la okuyunca nazar degerse sizden bilirim :zuha:
Çok Sessiz ama sessiz olduğu kadar real hayatta çok eğlenceli biri oLduğunu düşünüyorum.Hiç Yşının İnsanı değil.Tam tersi okadar olgun ki.. Ve bu duruş Ona çok yakışıyor. Hep böyle Kal.Rabbim güzel gönlüne göre versin
Fulyaya katılıyorum. tamda onu yazıcaktım.
Yaşına göre o kadar olgun bi duruş sergiliyosunki bu insanı kendine bağlıyor.
Çokta tatlıdır benim kuzum Yakışıklı kardeşim
Bide Nerden kısmınla hergün oynamasa ne iyi olucak :p
Adam Rusyaya gidiyorum dedi gitti sabah akşam siteden çıkmadı şimdi ise döndüm dedi siteye girdiği yok o derece ters bir kişiliğe sahip bu otuzüçotuzüç loquun
Adam gibi adam çok iyi yürekli bir arkadaş sabahtan akşama kadar küfür etsen buna "canın sağolsun" der geçer o derece iyi yüreklidir
Arkadaş bakımından çok şanslıyım gerçekten
Ben biliyorum bu adamla boşuna tanışmadık var bir ortak yerimiz :p Sanalda geçirdiğim yılların verdiği tecrübeyle gördüm ki sağlam insanlar her dönem geliyormuş. Gerisi piyonmuş.
En çok sevdiğim ve güvendiğim insanların arasındadır kendileri.
devamını biliyor :p
ben bu konuyu nasıl görmedim yada gözden kaçırdım bilmiyorum ... Ama bartu benim için forumdan tanıdığım lakin ömrüm boyunca her zaman yanında olmak istediğim laf söylemeyeceğim kırmayacağım ve kırdırtmayacağım tek kişidir hani bartuya yapılan bana yapıldı sayarım kesinlikle o kime düşmansa düşman olurum.. Kan bağım olsa bu kadar düşkün olur bu kadar severim... Onun her derdinde somut olarak yanında olamasamda kii en yakın zamanda oda olacak.... Varlığımın onunla olduğunu o her zaman bilir... Forumun turuncu yüzü canım benim sırdaşım kardeşim herşeyimdir iyiki varsın bitanem... Şu forumda seni tek geçerim DOSTUM :zuha: Seni çok seviyorum :srl:
Bidenecik kankim xdxd
Artur ilk bakışta şöyle soğuk gibi duruyor ama aslında öyle birisi değil ,nerde nasıl davranacağını konuşacağını biliyor .Aklı başında ,sağlam esprileri olan bir kanki
Çok zeki ve hemen her konuda bilgili ve çok kültürlü.
İnsanın bu devirde sanalda kolay kolay böyle bir arkadaşı olmuyor çok değişik bir karaktere sahiptir mephisto
09-Nisan-2013, 16:50
Bartu gerçekten çok kral bi adam onu tanıdığıma hiç pişman değilim aksine iyi ki tanışmışım iyi ki varsın güzel dostum..