Menzil tarikatı lideri Abdülbaki Erol'ün eşyaları cam kabinler içinde sergilenmeye başlandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nereden biliyorsun gerçekten cennete gittiklerini? Sana selfimi yolladılar oradan bu kadar emin konuşuyorsun?
Yahu Mantık olarak kitaplarında öldürmeyeceksin yazdığı halde öldüren Hristiyan&Yahudi insanları süslü insan hakları deyince, Hani cici çocuk tavrı ile konuşunca her şey kabul oluyor ya belki bu da olur diye düşündüm.... Yoksa ben ne anlarım yahu, Elbette 1850'lerden başlayan her Toprak zengininin köle tüccarının kendi yorumuna göre yazdığı İncil doğru söyler değil mi Haklısın, pardon ya unuttum Sen çok zekisin Bir de artı parantez açayım cevap verdim Moses ismindeki arkadaş yazsaydı daha memnun olurdum Neyse. Zaten artık muhatabım değilsiniz. İşinize bakın. En azından bu konuda...

En son şeyin açılışLAR yaparken kullandığı makasların muhafazasını duyduğumda böyle üzülmüştüm.

Hayatınızda değer verdiğiniz her şey siz öldüğünüzde çöpe gidecek. Size değer veren varsa sizi hatırlayacak. O da yoksa siz de unutulacaksınız.

Bu adama değer verenler varmış. Bir süre onu hatırlayacaklar.

Yahu Mantık olarak kitaplarında öldürmeyeceksin yazdığı halde öldüren Hristiyan&Yahudi insanları süslü insan hakları deyince, Hani cici çocuk tavrı ile konuşunca her şey kabul oluyor ya belki bu da olur diye düşündüm.... Yoksa ben ne anlarım yahu, Elbette 1850'lerden başlayan her Toprak zengininin köle tüccarının kendi yorumuna göre yazdığı İncil doğru söyler değil mi Haklısın, pardon ya unuttum Sen çok zekisin Bir de artı parantez açayım cevap verdim Moses ismindeki arkadaş yazsaydı daha memnun olurdum Neyse. Zaten artık muhatabım değilsiniz. İşinize bakın. En azından bu konuda...
Çok boşsun be Kamil ağa, gerçekten boşsun. Kendi kendine atıp tutuyorsun. Konuyu nasıl Yahudi ve Hiristiyanlara ve onlar hakkında düşündüğün negatif düşüncelere getirdin bravo yani. Daldan dala konan kuş gibisin, konuyu dağıtıp her dala konuyoryun.
Muhatab derken kendini bayağı bir nimetten sayıyorsun galiba. Moses'in dediği gibi sana o kelimeyi kullanmaya dahi değmezsin.

Benim yazdıklarımdan İncil'de yazılanların doğru olduğunu söylediğimi nereden çıkardın? Hangi bir mantıkla bu saçmalığı yapabildin?
Sana tavsiyem kendini aşağılık kompleksinden kurtarman olur. Ne İncil diğerlerinden üstün ne de diğerleri İncil'den üstün. Hepsi aynı kapıya çıkıyor, yani vatandaşı uyutuyor.

Menzil Cemaati'nde tövbeler iptal edildi; "Tümünün yenilenmesi gerek" Menzil Cemaati şeyhi Abdülbaki Erol'un ölümünün ardından tövbelerin ve zikirlerin iptal edildiği, tümünün yenilenmesi gerektiği belirtildi.

Benim yazdıklarımdan İncil'de yazılanların doğru olduğunu söylediğimi nereden çıkardın? Hangi bir mantıkla bu saçmalığı yapabildin?
Sana tavsiyem kendini aşağılık kompleksinden kurtarman olur. Ne İncil diğerlerinden üstün ne de diğerleri İncil'den üstün. Hepsi aynı kapıya çıkıyor, yani vatandaşı uyutuyor.
İslam dinimiz, yani kitabımız, Kur'an-ı Kerim diğer dinleri tamamlayıcı ve nihayete erdirici en son kitaptır. Ayrıca merak etme, o mesaj gittiği yere gitti zaten. Seninle alakası yoktu, ama anlayabileceğini Tahmin ettim, neyse... Bana kesinlikle yarın dünya genelinde olacak bir olayı ayrıntıları ile söyleyebilir misin? Merak etme bunu da söyleyemeyeceğini biliyorum O halde sen de asırlarca önce olacak olayları söyleyen, hatta bunun ispatını bilim adamları ile kanıtlayan son kitabımız Kur'an-ı Kerim'in uydurma olduğunu söylemek gafletine düşmeyeceksin umarım. Hani okumadıysan söyleyeyim Kur'an-ı Kerim'in birçok yerinde düşünmez misiniz? diyor. Peki bunları hiç düşündün mü? En azından Bu yazdığımı düşün :)

İslam dinimiz, yani kitabımız, Kur'an-ı Kerim diğer dinleri tamamlayıcı ve nihayete erdirici en son kitaptır. Ayrıca merak etme, o mesaj gittiği yere gitti zaten. Seninle alakası yoktu, ama anlayabileceğini Tahmin ettim, neyse... Bana kesinlikle yarın dünya genelinde olacak bir olayı ayrıntıları ile söyleyebilir misin? Merak etme bunu da söyleyemeyeceğini biliyorum O halde sen de asırlarca önce olacak olayları söyleyen, hatta bunun ispatını bilim adamları ile kanıtlayan son kitabımız Kur'an-ı Kerim'in uydurma olduğunu söylemek gafletine düşmeyeceksin umarım. Hani okumadıysan söyleyeyim Kur'an-ı Kerim'in birçok yerinde düşünmez misiniz? diyor. Peki bunları hiç düşündün mü? En azından Bu yazdığımı düşün :)
Ne bu böyle kendin pişir kendin ye misali? Tekrar tavsiye ediyorum, kendini aşağılık kompleksinden kurtar. Saçmalamakla ancak kendini tatmin edersin. Konunu içine de ettiğinin farkında dahi olmadığını da biliyorum.

Gül Kamil gül, din kisvesi altında Menzil liderleri gibi şarlatanlara insnıp biat edenlerin kuş beyni kadar dahi beyni olamayacağını anladığın an doğru yolda olduğunu anlarsın.

Bu saçma sapan tipleri de ayrı bozuk olan adamlar neden haber yapılıyor ki? Bu da bir çeşit reklam oluyor. Normal bir durummuş gibi oysa bu adamların tedavi olması gerekiyor

erol'ün diye yazılması istemsizce abdülbaki profiterol'ün eşyaları diye okuttu bana haberi.

Geri