Mendil Kapmaca

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Çocukken oynadığımız oyunlardan biridr. Eskiden mendil vardı mendilelrn oynardık şimdi mendilin yerini kağıt mendil aldı, oda hemen yırtılıyor.

Bana birkere bile mendil bırakmadılar 1 kereee yüz kere oynadım belki !!!! :icon_yillarcaezildi

şarkısı vardı sanki bunun ya "yağ satarım bal satarım ustam ölmüş ben satarım" diye ben mi yanlış hatırladım ki o başka bi oyunmuydu ne :cici:

beden derslerinin vazgeçilmez oyunlarındandı ve kimse geçemezdi beni,bi gururlanma sarardı bedenimi ahh o eski günler ahh :(

şarkısı vardı sanki bunun ya "yağ satarım bal satarım ustam ölmüş ben satarım" diye ben mi yanlış hatırladım ki o başka bi oyunmuydu ne :cici:

Hayır Doğru Hatırlıyorsun..(:

Konuyu Okuyunca Yüzümde Kocaman Bir tebessüm Oluştu..
Ne Çok oynardık ya.

ahh o mendill ,sınıfta kimin mendili temizse onunla oynanırdı ,hijyende önemli tabi.:D Şimdiki bebeler bilmez :P

Toplu yapılan pikniklerde çocukları eğlendirme oyunu. Hiç kazanamadım küçükken :/

Geçen yıl palyacoluk yaptığımda çocuklara oynatiyodum ... Kimisi hiç bilmiyodu teknoloji çağı oldu iyice

Bunu oynarken hep dışlardı bizi sınıfın en çalışkan öğrencileri.
Hep zeki ve çalışkan öğrencilere mendil bırakırlardı :d

İlkokulda beden eğitimi dersinde hoca zorla oynattırdı.Hiç sevmezdim,o hocaya da ayar olurdum.
Birkez yine zorlama sonucu oynadım,öküz çocukla çok pis çarpışmıştım.
Tepemde yıldızların döndüğünü hissetmiştim :T:

Geri