Memories of the Alhambra

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 1410 gün önce görüldü
kPNDD6.jpg

2018 yılında vizyona girmiş bir Kore dizisidir. Dizide iki başarılı oyuncuyu Hyun Bin ve Park Shin Hye’yi görüyoruz. Hem teknoloji, hem efsane hem de aşk öğelerini barındıran bir dizi. Hyun Bin sevdiği kadınlardan yüzü gülmemiş, eski karısını dostuna kaptırmış, yeni karısı mal varlığına göz dikmiş bencillikte sınır tanımayan yakışıklı zengin bir iş adamını, Park Shin Hye de fakir ama gururlu, babası ölünce ailesi için müzik eğitimini yarıda bırakmış hem öksüz hem yetim ama dik duruşlu bir kızı canlandırıyor. Hikaye Yoo Jin Woo’nun (Hyun Bin) gizemli bir telefon almasıyla başlıyor. Sanal dünya ve gerçek dünya arasında geçen bir dizi. Mutlaka izleyin ve Granada sokaklarında kaybolun.

Son düzenleme:
Kore dizisi izleyen birilerini görmek güzel :d
dizide aşk meşk aramayın, konuya odaklanın bence konu çok değişik, çok gizemliydi. ben çok sevdim açıkçası lakin çok fazla flashback vardı o biraz can sıkıyordu.
konu sözlüğe mi açılsaydı acaba. orada daha göz önünde olurdu. :)

Oldboy’dan baska kore filmide diziside izlemedim ama cok garip bir sekilde bizim ulkede baya fani var kore dizilerinin hala bir kanal neden alip yayinlamiyor sasiriyorum. :)

Oldboy’dan baska kore filmide diziside izlemedim ama cok garip bir sekilde bizim ulkede baya fani var kore dizilerinin hala bir kanal neden alip yayinlamiyor sasiriyorum. :)

Merak etme bir ara ki var mı şu an bilmiyorum TRT gündüz kuşağı yayınlıyordu.

• Beğen
Tepkiler: X
var var kanal 7 ve trt1 veriyor kore dizileri. yalnız dublaj oldukları için orijinali kadar güzel olma imkanları yok. bir ara bakayım dedim kulağım kanadı dskah
ben de birçok kore dizi,filmi izlemişimdir ama oldboyu izlemedim nedense.

old boy ya belki ondan izlememişimdir, young boy olsa kaçırmazdım dsakjh :teh:
o değil de izleyeyim haklısın, kesin daha önce neden izlemedim diye hayıflanacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: X
Geri