Memleketiniz olan ili söylemekten utanır mısınız?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
ben ist doğumluyum ama bizimkiler hep orda Yenikent ilimtepe çiftlik
babamlar yenikentte oturuyor sporkent sitesinde
Kocaeli aşktır.

Ben doğma büyüme buralıyım. Kocaeli güzel tabi, İstanbul gibi aşırının aşırısı kalabalık değil. İzmit'in en işlek yeri Fethiye Caddesidir, akşam 21:00den sonra bomboş olur. Sakinlik huzur şehri burası. İstanbul'da gece 12'den sonra bile yollar kalabalık çoğu yerde. Kocaeli yaşanacak en güzel şehir.

Ben doğma büyüme buralıyım. Kocaeli güzel tabi, İstanbul gibi aşırının aşırısı kalabalık değil. İzmit'in en işlek yeri Fethiye Caddesidir, akşam 21:00den sonra bomboş olur. Sakinlik huzur şehri burası. İstanbul'da gece 12'den sonra bile yollar kalabalık çoğu yerde. Kocaeli yaşanacak en güzel şehir.
biliyorum hocam her yerini kartepeden tut yukarı herekeye kadar.
gün içinde çarşıda işin oldu mu eziyet istanbulun en kalabalık yerinden farkı yok.belsaya gittim geçen geldiğimde alttaki otopark dolu tek bir boş yer yok etrafta en yakın park edebileceğin boş alan bulamıyorsun mecburen belsa yandaki yolda emniyet araçları için yapılmış cebe arabayı bırakıp gittim çekerlerse de çeksinler diye neyse ki bir şey olmadı.
d100 yolu gün içinde eziyet.
eskiden edsler yoktu 1 yıldır aktif halde boş bölünmüş yola 70 km/h sınır koymuşlar.
eskiden daha güzeldi kalabalıklaştıkça daha berbat oluyor malesef.

Malatyalıyizzz yüzmeyi bilmeyiz amaaa gemileri çok pis yakarız.p

• Wow
Tepkiler: W
Geri