Memleketine göre insan değerlendirir misiniz?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
önyargılı yaklaşıyorum ne yazık ki. bazen şaşırtıcı şeylerle karşılaşmıyor değilim ama bazı yöresel sıkıntılar maalesef havasına, suyuna yapışıyor, değişmiyor. bana gelecek olursak: ben her iki taraftan da avrupalı olduğum için şanslıyım<345 (köyüm de yok bu aradajsdhgf)

Aslında bu tür değerlendirmenin gerçeklik payı var. Çünkü insan çevresinden etkilenen bir varlık, çevresi nasılsa insan da öyle olma eğiliminde. Başka şehirde yaşasa bile bu sefer genler rol oynuyor. Yine de genele uymayan istisna kişiler olacaktır. Sonuç olarak memleketine göre insanı değerlendirmek pek hatalı değil bence

kesinlikle evet. konyalı, bursalı, erzurumlu, trabzonlu, adanalı falan gel de değerlendirme şimdi.

bir trakyalı ile konyalıyı nasıl eş tutabilirim deli misiniz azizlerim ?

hic fark etmez nereli olursa olsun yeterki insan olsun

insanlarin karekteri oturdugu yasadigi yerlere göre deyismez

konyalıların hepsi ölebilir aynı şekil yozgat , kayseri , çankırı

benim annem de yugoslavya göçmeni, baba tarafımda selanik göçmeni<3 selamlarrrr

ellerinden öperim onların, kalite kokuyor mübarek aileye bak şampiyonlar ligi gibi. düşünsene annen konyalı, baban yozgatlı, ya da bayburtlu falan. doğuştan yobazlık genine kodlanmış olarak default yüklü geliyor ahahah ve hiçbir şekilde eğitilemiyorsun. erzurumu da yabana atmayalım hatta bir çok konuda konya bile erzurumun yanında amsterdam kalır.

nickin de konya sendromu olurdu he ahaha ?

ellerinden öperim onların, kalite kokuyor mübarek aileye bak şampiyonlar ligi gibi. düşünsene annen konyalı, baban yozgatlı, ya da bayburtlu falan. doğuştan yobazlık genine kodlanmış olarak default yüklü geliyor ahahah ve hiçbir şekilde eğitilemiyorsun. erzurumu da yabana atmayalım hatta bir çok konuda konya bile erzurumun yanında amsterdam kalır.

nickin de konya sendromu olurdu he ahaha ?
canım raskom yozgatlı olduğu için gülmemeliyim ama tutamayacağım galiba kendimilsdfjkjhasjkhsjdhjhasjahsjahs

Bu olması gereken bir şey.
İlla önyargı doğurmak zorunda değil.

Bir CeHaPe eliti olarak İstanbul'un kıyı semtlerinde oturmayanlarla muhatap olmuyorum.

şuralıyım
ne yapayım oralıysan

yani yüzde yüz olmasa bile az çok fikrimiz olur.
istisnalar kaideyi bozmaz.

O zaman kartları yeniden dağıtalim benim baba tarafım Konyalı arkadaşlar istisna olarak kaideyi bozamiyorum. Babam da öyle, amcalar büyük amcalar konusuna gelmeyelim...

Ha ek olarak genel bir değerlendirme yapsam da özüne inip iyice tanıma taraftarıyım kimseye doğduğu topraklar için önyargılı yaklaşmak bana göre değil.

O zaman kartları yeniden dağıtalim benim baba tarafım Konyalı arkadaşlar istisna olarak kaideyi bozamiyorum. Babam da öyle, amcalar büyük amcalar konusuna gelmeyelim...
annemin arkadaşlarını iyi seç dediği sırada benim arkadaş listesi.dlskjf

aeg adana, rasko yozgat, ivan konya.....

önce insanı değerlendiriyorum, memlekete girecek yüzüm yok annem trabzonlu olduğu için… yaktı beni. yine de trabzonluluğun aksine gidip şavşatlı bir komüniste tutulduğu için çok dışlanamam… aşk kazanacak. ne alaka şimdi…

Geri