Min
Altın Üye
asla öyle ayrım yapmam yapan Çorumlu olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğum yerine göre zaten...tesüf ederim.
Peki bir bebek uzayda dogarsa ne olur. Hangi gezegene gore hesaplayacaz?Doğum yerine göre zaten...tesüf ederim.
Sonra jung un arketipik ve kolektif bilincdisi faktörleri felan göz önünde bulundurulur.
5001 yillik kadim bilgi birikimini size yedirmem.ddd
Forumcuyuz nihayetinde,agzimizin tadi bozulmasin :cici:
Dogdugu koordinatlara göre olabilir.Peki bir bebek uzayda dogarsa ne olur. Hangi gezegene gore hesaplayacaz?
Bu resmen sahtekarlik ajshdhhgdDogdugu koordinatlara göre olabilir.
O koordinatlarla da dünya icin bilindik verilere adapte edilebilir.
Mümkün.
Hehehe
Bu resmen sahtekarlik ajshdhhgd
Jupitere adapte edilse kim aksini ispat edecek ajsjbbsbvs
Bahti guzel olsun be cocugun...Uzay dedin arkadasim..
Uzayin her noktasinda koordinat var...
Hangi noktada cocuk dogarsa, dünyaya dogru bir vektor cizilebilir.
Vektor nereye carparsa ona göre hesapliyabilirsin.
Teoretik olarak mümkün.
Ya daaaaaaaa satürn de yeni bir koloni insa edilirse artik...yeni veriler toplanip, satürne göre haritalar cikartillir..
Astrolojide anlasilmak istenilmeyen olay su aslinda,birikmis bir bilgi bu...
AI gibi düsün...
Yemliyorsun verilerle o da sorularina calismalarina yardimci oluyor...
Sistem ayni..
Inanip inanmamak sacma...
Hesap kitap isi...
Niye la ben de karadenizliyim. Gerci benden haz etmiyorsun ama temasda etmiyorsun farkindayim ajsjhshhdhHer memleketin kendine özgü bir havası var, onun dışında genellemeye giren bazı kalıplaşmış şeyler vardır, insanların kafasında ilk o canlanır.
Tüm genellemeler gibi bu da yanlıştır, ama insan hakkında bir öngörü şansı verir yine de..
Nerelisin, memleket nere gibi sorulardan hiç haz etmem, kimseye sormam. Daha önce beldiyede işe girdiğim ilk gün, bu soru yüzünden işten atıldım.
Karşımdaki kişinin, ne niyetle sorduğunu hissettiğim an, ona göre pozisyon alırım..
Evet Karadenizliler ile uyum yakalayan birisi değilim, nedense olmuyor..
@yeLda hanımcığım hariç, ama o da olmuş bir İstanbul hatunu, Karadeniz mi kaldı![]()
Seni sevmesem konuşur muyum bro. Yıllardır beni forumda görüyorsun, konuştuğum kişi sayısı kaçBahti guzel olsun be cocugun...
Degil mi sureyyacim.
Alin yazisi guzel olsun...
Niye la ben de karadenizliyim. Gerci benden haz etmiyorsun ama temasda etmiyorsun farkindayim ajsjhshhdh
Demek ondanmis diyecegim ama ondan degildir.
Imana geldiysen cok mutlu olurum aziz dostum.ddBahti guzel olsun be cocugun...
Degil mi sureyyacim.
Alin yazisi guzel olsun...