Memlekete Göre İnsan Ayrımı Yapmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Şuranın insanı çok iyidir.Buranın insanından uzak dur.Aman oralı mı düşman başına vs gibi olan durumlar

Gereksiz cahil insanların yaptığı ayırt.

Bana 'Kahpe Bizans'ın soylu güzeli' derler mesela. :D

Genellikle doğululara yapıyorlar. Beni de kürt sanıyorlardı okulda. Kürt müsün sorusuna az maruz kalmadım. Kürt olsam ne olacaktı acaba?

İzmir'in iyi ve asil insanları ve diğer insanlar gibi mi? :D

Afyonun kaymagi konyanin manyagi gibi mi .p

Yapmam ama bi on bilgi olusur kafam da.

Ama yapana yaparim.

Bugün metro asansöründe denk geldim. biz kullanırız,siz kullanamazsınız tarzında. ne kadar ahmakça bir düşünce için de olduğunu düşündüm. dilerim, bu kişi(benden yaşça büyük olmasına rağmen) yanlış olduğu kanısına varabilir.

Şu an arkadaşla karadenizlilere laf anlatılmadığı konusunda hemfikir olduk. Bu sayılır mı? ;d

Memlekete göre kişilikler değişir. Çevresel etmenler kişilikte çok önemli.

Bknz: Senin yaptığını Çorumlu yapmaz.
x'ten adam çıkmaz.

'Sen bu konuda bilirkişi misin?' demek istediğim insan tipi.
Bir insanın iyiliği, kötülüğü memleketine bağlı olarak değişmiyor. Bir anlayabilsek, bir anlatabilsek..

Nasıl oluyor o , ben corumluyum ayrımı ne ?

çok saçma bi düşünce. ne zaman kayseriliyim desem cok uyanıksınız sözünü duymaktan gına gelmiştir :)

her memleket bir izlenim bırakabilir dışardan baktığında diyor konuyu özetliyorum.

şu yeryüzünün en kötü eylemlerinden biri hiç hoş değil ayrıştırma yapmak..

G8 lerden ya da gelişmiş ülkelerden var mı bir afet ya da ciddi bir olay yaşayan? Haklarını savunup,bayraklarını avatar yapıp kültürlü gözükeyim biraz,egomu tatmin edebileceğim bir olay yok şu sıra.
Arap ya da Afrika ülkesi olmasın ama
Ne münasebet.

Geri