Memeden Kalp Yapma

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İnternet alemindeki akımların ardı arkası kesilmiyor. Underboob, sideboob derken şimdiki yeni akımımız da memeden kalp yapmak.
Çinlilere Weibo isimli bir platformda memeden kalp yapma temalı video yayınlandı ve bu 2 milyon kez görüntülenmiş.

Hatunlar memelerini kullanarak kalp yapıp paylaşıyorlar. Bunu öğrenen Türk kızlarımızın bu akıma kayıtsız kalmayacağı su götürmez bir gerçektir.

Yorumsuz üyeler yapıyorlar konusuda olsun bunuda katsınlar

Ne olduğunu merak ettim ve baktım gerçekten böyle gerizekalılarla aynı zaman diliminde yaşıyor olmak çok üzücü.
Lütfen ama lütfen böyle şeyleri matah birşeymiş gibi benimsemeyelim bari bunu yapmayalım yahu.

Şunu biri görse sapık sanıcak beni , ah benim bu meraklı melahat hallerim :/

Bazıları güzel yapmış ama bazıları da tam yapamamış :D Küçük memeliler nasıl yapacak bu akımı eyyyy çin !

Hiç görmediğim için çok mutluyum=) Bunlardan habersiz olmak ne hoş.

Yok daha memeler
gittikce beyinler ölüyor xd

ya ahahah olm ne kadar masumum ya melemenden kalp yapma diye okuyorum konuya giriyorum nasıl olur ki .s.s diye :d

Kaç gündür girmedim su basliga sonunda girdim.
Güzel yapmislar, destekliyorum.
Herkesin memesine kimse karisamaz.

Ben daha farklı bir şey hayal etmiştim nedense :s

İhtimâl insanlar daha bilinçli olsalardı ve bunun gereksizliğinin farkına varsalardı, olayın büyümesine izin vermeden gözardı ederlerdi. Durum tam tersini gösteriyor. "Trend" olayı bile başlı başına saçmalık iken, bu tür trendlerin ortaya çıkması ve el üstünde tutulması da ayrı bir saçmalık.

Geri