Meme Kanserini yenen kadın, paylaşımı ve düşündürdükleri

Konu sahibi son olarak 670 gün önce görüldü
Devamına kaynaktan baksaniz daha iyi olacak.
0eaf607370e266af1e762e701cecfe4f.jpg

Kaynak: https://onedio.com/haber/yine-utand...gelen-yorumlar-ve-bize-dusundurdukleri-773691

Yorumlara az evvel baktım ben.
Daha yeni hastalığı yenmiş bi insanı yargılayacak kişiler vardı'orada.
Ben sizin estetik ve ahlakı değerlerinize tüküreyim.
İnsan değilsiniz.
Umarım'forumda onlardan yoktur..

Çirkin fikirli insanlar maalesef her yerde. Kimi bıyığıyla dalga geçer, kimi olmayan gögüsleriyle. Kimi de başına gelmeyen bir seyin sonucunda paylaşılan sevinç fotoğrafının altına çirkin imalar yapar. Hepsi aynı zihniyetin ürünü, mide bulandırıyorlar.

Sevinci, mutluluğu, sağlığı daim olsun. İnsanı kendinden utandıran, güçlü bir kadının tebessümü. Herkese ve her şeye rağmen.

Bunca cirkinliklerin arasinda guzel insanlar da var ve dunya kesinlikle onlarin hatrina donuyor.

Çirkin yorumlara söyleyecek söz bulamıyorum fakat ne güzel kadınsın, ne güçlüsün.
En yakınım -annem- bu hastalıkla boğuşurken böyle güçlü olamadık biz.
Ne zor süreçtir o tedavi aşaması. Saçlarının eline gelmesi, mide bulantısı vs vs.
Sağlığın yerine olsun hep yüzünden gülücük eksik olmasın.

Ne kadar zor bir durum olduğunu bizim gibi birinci elden yaşamış olanlar dışında kimse bilemez. Umarım tanrı onlara ders olsun diye aynı hastalığı verir demek istiyorum ama dilim varmıyor. Insan düşmanına bile diyemez bunu.

Bu insanlar empati yapamadıkları için zihniyetleri bu kadar kirli , orada ki kadını kendi eşleri , kendi anne ve kız kardeşleri yerine koyabilseler ve bu hastalık sonucunda o sevdiklerini kaybetme risklerini ciğerlerinde hissetseler bu denli kirli ve çirkin yorumları yapamazlar. Ne yazık en büyük yoksunluğumuz başkalarını acı ve dertlerını kendı ıcımızde hıssedıp ona gore davranamıyor olusumuz.

Sen gulusunu temız tut.Saglık senelerın olsun umarım.

Oncelikle kadini tebrik ederim, ne kadar pozitif ne kadar guclu. Umarim, hastalik nuksetmez ve sagligina tamamen kavusur. Zihni de kalbi de sig ve kotulukten baska bir sey barindirmayan, cirkin yorum yapan sozde "erkek"lerin arasinda ne kadar da guzellesmis.

Biliyor ki ozellikle meme kanseri ile ilgili en buyuk sorunlardan birisi de kadinlarin artik kendisini kadin gibi hissedememesi. Kadinlar kendilerini meme ile ozdeslestiriyor, saclari ile ozdeslestiriyor. Bunlari kaybettiginde, malesef kadin kendini eksik goruyor. Sadece olum kalim meselesi degil yasadiklari, ayni zamanda bir kimlik kavgasi da veriyorlar. Ve bu durumun acikca tartisilmaya baslanmasi ve korkularin uzerine gidilmesi gerektigini de biliyorlar. Toplum bu konuda bilinclendirilmeli, devlet eger hasta istiyorsa hem psikolojik hem fiziksel yan etkilerin giderilmesi icin de imkanlar sunmali.

Geri