Meltem Cumbul hakareti affetmedi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Ayşegül Muslu ve İbrahim Altun para cezasına çarptırıldı.

İki şüphelinin bu hakaretleri nedeniyle onur ve saygınlığının zedelendiğini ileri süren Meltem Cumbul, avukatı Bişar Abdi Alinak aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Muslu ile Altun hakkında ‘hakaret’ suçlarından 2 yıla kadar hapis istemiyle ayrı ayrı dava açıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemeleri’nde ayrı ayrı görülen davada karar açıklandı. Mahkeme, sanıkların ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçundan 1300’er lira adli para cezasına çarptırdı.

Mahkeme, iki sanığın önceden bir suç kaydının bulunmamasını dikkate alarak cezalarını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

Kaynak

661370f63f75150bab8f5a5d.jpg

Meltem Cumb. yaşlandıkça güzelleşen bir olgudur,

bir ara Kıvanç Tatl. ile ileri derece flörtözlerdi,

o zamanlar, Kıvanç, uzun saçli idi, en güzel hali,

yakıştırdığım çiftlerin ayrılmamasını ister, yakıştırmadığım çiftlerin birlikte olmamasını isterim ,

meltemabla, neyine yetmedi kıbanç, yakışıklısın diye, tamah etmek zorunda mısın... aa bu kim. bilmem.

Cezanın miktarı düşük de olsa sosyal medya üzerinden hakaret eden, alaycı ifadeler kullanan birilerine hadlerini bildirmek gerekiyor çünkü bu tip insanlar zaten kimsenin karşısına geçip de böyle laflar edecek cesarete sahip olmuyorlar.

Miktar çok düşük biraz daha fazla olmalı ki akılları başlarına gelsin. İnsanlara hakaret etme, dalga geçme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ben anlamıyorum. Burda da var öyleleri malesef.

Miktar çok düşük biraz daha fazla olmalı ki akılları başlarına gelsin. İnsanlara hakaret etme, dalga geçme hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar ben anlamıyorum. Burda da var öyleleri malesef.

Müjde Uzman’a Mesut Yar’ın programında mesleği soruldu. Aynı programda konuk olan Ceyhun Yılmaz, sessiz olarak “or.. puluk” şeklinde cevap verdi. Ses yayına mı gitmişti ya da kameraya dudak hareketleri mi yansımıştı o kısmı hatırlayamıyorum ama ceyhun yılmaz’ın hakareti ifşa oldu. Müjde Uzman, kendisine “üç kuruşluk” manevi tazminat davası açtı (kral hareket) ve tabii ki kazandı. Böyle bir tatmin bile yeter insana. Ama tabii, hakareti eden ar eder mi bilmem.

Müjde Uzman’a Mesut Yar’ın programında mesleği soruldu. Aynı programda konuk olan Ceyhun Yılmaz, sessiz olarak “or.. puluk” şeklinde cevap verdi. Ses yayına mı gitmişti ya da kameraya dudak hareketleri mi yansımıştı o kısmı hatırlayamıyorum ama ceyhun yılmaz’ın hakareti ifşa oldu. Müjde Uzman, kendisine “üç kuruşluk” manevi tazminat davası açtı (kral hareket) ve tabii ki kazandı. Böyle bir tatmin bile yeter insana. Ama tabii, hakareti eden ar eder mi bilmem.
Etmiyor vallahi hiç biri, hele buradakiler.... Bazılarını okurken ben utanıyorum onlar hala çok pişkin.

Geri