Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nihayet bi konuyu beğendin hemde detaylı anlatarak D:sevgilisi değil, nikahlı karısı<34
bacağında koskocaman yesli’nin dövmesi var.Ya ben eşcinsel olduğunu bilmiyordum kızın. İnstada sevgililer gününde kraliçem diye paylaşmış. Ben annesi herhalde, annesinin sevgililer gününü kutluyor dedim. Skljsks Arada böyle saflıklarım tutuyor…
Ay ne bileyim bacağındaki gayet güzel kadın jsknsbacağında koskocaman yesli’nin dövmesi var.
a aa çok ayıp ayşe.kajjsjsAy ne bileyim bacağındaki gayet güzel kadın jskns
Hayır 1 sene önce falan gördüm ben bu ablayı instasında paylaşmıştı nskns annesi falan sanıyordum benBizim ülkemize geldiğinden beri sanırım bu resimdeki kadınla birlikte yaşamıyorlar veya ayrıldılar.Reis yoksa değil vatandaşlık vermek,kartvizit dahi vermezdi bu sporcuya.
evet, ayrılıkları yeni sayılır. vargas otobiyografi için DM.hajjsHayır 1 sene önce falan gördüm ben bu ablayı instasında paylaşmıştı nskns annesi falan sanıyordum ben
noluyor buradaa aa çok ayıp ayşe.kajjsjs
azıcık başını buralardan kaldır da haber oku ayol….Melisa vargas kim Spam/Adversiting
Angie’nin şu masum halleri beni öldürüyor..Hayır 1 sene önce falan gördüm ben bu ablayı instasında paylaşmıştı nskns annesi falan sanıyordum ben
Kim olduğunu biliyorum da soru kim olduğu değil.azıcık başını buralardan kaldır da haber oku ayol….
oOOoo beyin fırtınası….. ama uykum geldiKim olduğunu biliyorum da soru kim olduğu değil.
Bıkmadın mı bana hesap sormaktan nabsbsbbsbsoOOoo beyin fırtınası….. ama uykum geldi( bi ara tartışalım bunu konuyu….