Tamam kapa sen kapa,ben dönerim sananayır girişte gözden kaçmış demekki :T: sök çabık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam kapa sen kapa,ben dönerim sananayır girişte gözden kaçmış demekki :T: sök çabık
Doğuştan olan birşey buDövmeyle ve piersingle kafadan kırıklık olmayacağını herkes biliyordur diye düşünüyorum.. ;)
Hahahahoşgeldin çılgın genç xd bende çılgınım tanışalım mı :kabadayı:
Hahahah yok artık yahoşgeldin,fiziksel özelliklerini belirtmissin de aradığın kriterleri göremedim ben,yoksa nefes alsa yeter mi diyosun .d
Tşk ederim..Yok boyuma göre kilom ideal (: Bi ara paylaşırım.. ;)Hoşgeldin Nefes.
Çok güzel özetlemişsin.
Sanki biraz kilo Alman gerekiyormuş gibi geldi.
Dövmelerinin resmini paylaşırsın birara merak ettim.
Formatım : Türkçe pop - Yabancı.. (:Sesin Güzel mi:umursama: Radyoculuk Yaparken Formatın Nedir?:hih:
Gelirken Ne Getirdin?
Deliyim Yolda Ne Bulduysam Getirdim Deme Döverim :hih:
Formatım : Türkçe pop - Yabancı.. (:
Gelirken ise kucak dolusu sevgilerimi getirdim yetmez mi ? :trip:
Resmen diri diri gömdün beni,üstüme toprak atmaya devam ediyorsun..Kapat kapatO Ne Yeniyor mu?:umursama:
Yetmez Git Yine Gel Beğenmedim Bunu :hih:
Resmen diri diri gömdün beni,üstüme toprak atmaya devam ediyorsun..Kapat kapat))))))))))
Ona hayır demem bak ;) Aynı dili konuşmaya başladık :trip:Ne Yapayım Üsdüne 2 Notada Ben Atarım Toprak Atmam :hih:
Ona hayır demem bak ;) Aynı dili konuşmaya başladık :trip:
Kıbrıs'ta hangi radyoda çalıştın ??