Melek Candan isimli fake üyemiz

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
ya iş resimde bitmiyor, isteyen facebooktan instagramdan falan bulur zaten resmi.
bunu kim yaptıysa kuyruk acısı olan biri yaptı. eski sevgilini bi gözden geçir derim ben.

Kötü bir şey olmamasına sevindim.
Üç kişiye de bol selam

ya iş resimde bitmiyor, isteyen facebooktan instagramdan falan bulur zaten resmi.
bunu kim yaptıysa kuyruk acısı olan biri yaptı. eski sevgilini bi gözden geçir derim ben.

Lol eski sevgilimin burda ne işi var ?
Ya da burdan sevgilim mi olmuş asdfgagsh

Bi kaç gundur aktif göremiyoruz seni aeg bey arayı acma makara adamsin ozledik:D

Seni uzenleree mesaj :D

[YOUTUBE]7CAohKqxA3A[/YOUTUBE]

Lol eski sevgilimin burda ne işi var ?
Ya da burdan sevgilim mi olmuş asdfgagsh

Benimki sadece ihtimallerden biri, sevgilin oldu veya olmadı bilemem. fotoğraflarını falan koymuştun görnüştür falan diye dedim. Eski sevgilim burayı bilmez demen yeterdi. Asdfgagsh

Böyle tatava yapınca kız yüzüğü attı sandım.. melek in anlattıkları doğru mu onu de sen hele resmen göz korkutmuş aihg üyemiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi mok anlamadım.

Her zaman söylerim sanal ortamda olsa insan insandır,yani bu işin sanalı reeli yok.sonuçta insanın içinde ki niyet önemlidir.yaklaşık 15 senedir sanal hayatın içindeyim neler gördüm neler.hiçbiri şaşırtmıyor artık.bir forumda yöneticiyken kızlara asılan birinin neredeyse 50 ye yakın nickini silmiştim baktım olmadı adresini bulup yanına gitmiştim :D tabi ki bu tek değil.bunun gibi bir kaç yanına gitme olayı daha yaşadım.bulunduğum ortamda yönetici isem böyle saçmalıkları sevmem.bunun dışında işim olmaz kimseyle.

Yönetimimiz böyle konularda üyelerinin özel hayatına çok saygılıdır xd
Şey derler; forum dışı xddddd

Geri