Melek Candan isimli fake üyemiz

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
ben yaptım sen etme :/

Troll konu mu, ciddi misin?

Gerçekse profil görüntüsünü de paylaşsaydın keşke belki bilen tanıyan çıkar fotolardan paylasimlardan vs.

peki nişanlın neden yazıyorsun diye sormuş mu, sebebi neymiş :D

sahte üyeliğin kullanıcı adı Melek olduğundan, kadın olduğunu düşündüm. bunu yazarken de çok yönlü düşünmeden, bir kadının sizin aranıza girmeye çalıştığını zannettiğim için yazdım. "neden aramıza girmeye çalışıyorsun?" tarzında sorabilirsiniz diye düşünmüştüm yani. etraflıca düşünmeden, direkt sebebini merak etmem; yanlış anlaşılmış olabilir. böyle bir durum oldu ise özür dilerim.

Milletin işi gücü yok facebookta nişanlını mı bulmuş?..
icon28.gif
İşsizlikte çığır açmak böyle bir şey.. Forum ortamlarının geldiği bu yeni durum beni korkutuyor açıkçası.. Cürretkarlık hastalık durumuna gelmiş bazı insanlarda demek ki..
Fake kadın profili açması kadın olduğu anlamına gelmez evet, hedef de şaşırtıyor olabilir veya gerçekten kadın da olabilir.. Ne diyim, geçmiş olsun Serkan.. Kadın da olsa erkek de olsa ortada fena bir kuyruk acısı var ve hikayenin detayı daha da ilginç olacak belli ki.. Peşini bırakma.. :mks: Detayları bize de yargı süreci elverdiği ölçüde bildirirsin umarım.. :)

Ben zaten korkuyordum. Tuz biber oldu aeg'in olayı ki ben aslında dönen dolapların çoğundan habersizim.
Çocuk oyuncağı mı hayatlarla oynamak ya, Allah korusun.

Edit Murat bunu yapacak insan kendi hesabını kullanır mı, zannetmiyorum. Fake demiş başlıkta da.

Bu olay ve benzerlerini daha önce yaşadığım için şaşrmadım.

Ya arkadaş işiniz gücünüz yok mu ? Biriyle sorununuz varsa onunla çözün. Birinin nişanlısına mesaj atıp bir şeyler anlatmakta nedir? Hepsi manyak bunların.

Yaaa çok heyecanlı çok atraksiyonlu.
Hemen çıksa kim olduğu keşke. Bu kadar popülerliği kiskandiysa demekki -.-

Ben zaten korkuyordum. Tuz biber oldu aeg'in olayı ki ben aslında dönen dolapların çoğundan habersizim.
Çocuk oyuncağı mı hayatlarla oynamak ya, Allah korusun.

Edit Murat bunu yapacak insan kendi hesabını kullanır mı, zannetmiyorum. Fake demiş başlıkta da.

Kendi hesabı olduğunu ben de sanmıyorum fakat aynı fotoları kullanıp bulunduğu ortamlarda sardığı kişiler "bu benim" diye açtığı konular olmuş olabilir bir ihtimal.Ya da paylaşımlarından önemli ipuçları elde edilebilir.
Ben dahil çoğu üyenin davranış kalıbını bilen bir sürü eski üye var.Hiç bir suçlu yoktur ki ardında ipucu bırakmasın.
Her forumda takılan,köklü forum geçmişine sahip üyeler var nick tespitini kolaylaştırabilir bu durum.

İnsanlarin bir çoğu artik tehlikeli ve hasta ruhlu.

Oha. Nasıl bi ruh hastası bunlar ya, nasıl hayatlar yaşıyorlar , pes valla.
Güvenmeyin kimseye.

Hani sezonu yatarak geçirmiştin? nişanlı çıktı sevenleri şok! En son kızlar bu kadar üzüldüğünde Wentworth Miller'in gay olduğunu öğrenmişlerdi.

Neyse konu çok zevkli rez alıyorum sonuçları kaçırırsam menşın atın.

Yuhanzii olaya bak :nee: bir Allah’ın kulu da beni etiketlememiş yazıklar olsun :liv:
Verin üyenin profil linkini 7 ceddini dökeyim burda size, stalk benim işim :asilkiz:

Yalan Rüzgari Dallas burası :) He bide şimdi duydum nişanlıymıssın Allah tamamına erdirsin.

Bu sempatik adami bile sinirlensirmissiniz pislikler :D ashriel arkadasa katiliyorum forum tam dallas oldu kullanici resminde ne var merka ettim facede :D

Sen nisanli misin ki .p yeni ogrendik.

Geri