S
She`
Ziyaretçi
Ziyaretçi
canım aşkım, birtanem, meleğim
seni tanıdığımda cok uzaktın bana belkide, ama gerçekten bir kere görmüştüm ve aşka inanmaya başlamıştım..
seni tanımak için bahaneler uydurdum, tanıştık...
2 günde birbirimize meleğim bebeğim demeye başladık
sen beni kardeşin olarak görüyordun ben ise içimdeki duyguları bir türlü dışarı vuramıyordum ve bende sana abla diyordum...
Ne olacaktıki meleğim aramızda 2 yaş vardı ve gerçekten bu büyük bir problem değildi.
asıl problem yengemin eniştesinin kızı olmandı ve ailelerimiz öğrense herşey bitebilirdi.
aslında buda önemli değildi asıl önemli olan senden hayır cevabını alma ihtimalimdi
telefonum elimden düşmüyor, her sabah bebeğim gunaydın diye mesaj atman beni gerçekten cok sevindiriyordu,
arkadaşlarımla konuşurken kalp kalbe karşıdır diyip kendimi avutuyordum
kimseye söleyemezdim onlardan başka, bu benim sonum bile olabilirdi
ama yılmayacağım meleğim, hayatıma bi güneş gibi doğdun
o güneş bitmeyecek ufukta
ben razıyım kardeşin gibi görmene , razıyım meleğim
sen var ooldukca hep arkanda olacağım, hic yanlız kalmayacaksın
ALLAH'ımdan tek dileğim bi mucize olsun...
seni çok ama cok seviyorum
evet arkadaşlar bunu 1 gün önce ben yazmıstım ve 2 gun sonra o benim yanıma yengeme geleceğini söyledi bende duraktan alıcaktım
cuma namazı çıkısı aldım sarıldım ona doya doya eve gittik
kokladım saçlarıyla oynadım sarıldım tekrar oda yapıordu böyle şeyler
boş olmadığını anladım bakışlarından
derken gece 11 oldu ben evime geçtim mesajlaşıyoruz tabi
ben söyledim herşeyi aşkımı...
ben seni kardeşim gibi görüyorum bebeğim sana o gözle bakamam dedi herşeyin sonucunda
bende bu sabah konuşmamız bana acı veriyor benim suçum sana aşık olmakmı dedim simdi mesaj bekliyorum ondan.
ama sunu bilinki ben çok seviyorum onu
seni tanıdığımda cok uzaktın bana belkide, ama gerçekten bir kere görmüştüm ve aşka inanmaya başlamıştım..
seni tanımak için bahaneler uydurdum, tanıştık...
2 günde birbirimize meleğim bebeğim demeye başladık
sen beni kardeşin olarak görüyordun ben ise içimdeki duyguları bir türlü dışarı vuramıyordum ve bende sana abla diyordum...
Ne olacaktıki meleğim aramızda 2 yaş vardı ve gerçekten bu büyük bir problem değildi.
asıl problem yengemin eniştesinin kızı olmandı ve ailelerimiz öğrense herşey bitebilirdi.
aslında buda önemli değildi asıl önemli olan senden hayır cevabını alma ihtimalimdi
telefonum elimden düşmüyor, her sabah bebeğim gunaydın diye mesaj atman beni gerçekten cok sevindiriyordu,
arkadaşlarımla konuşurken kalp kalbe karşıdır diyip kendimi avutuyordum
kimseye söleyemezdim onlardan başka, bu benim sonum bile olabilirdi
ama yılmayacağım meleğim, hayatıma bi güneş gibi doğdun
o güneş bitmeyecek ufukta
ben razıyım kardeşin gibi görmene , razıyım meleğim
sen var ooldukca hep arkanda olacağım, hic yanlız kalmayacaksın
ALLAH'ımdan tek dileğim bi mucize olsun...
seni çok ama cok seviyorum
evet arkadaşlar bunu 1 gün önce ben yazmıstım ve 2 gun sonra o benim yanıma yengeme geleceğini söyledi bende duraktan alıcaktım
cuma namazı çıkısı aldım sarıldım ona doya doya eve gittik
kokladım saçlarıyla oynadım sarıldım tekrar oda yapıordu böyle şeyler
boş olmadığını anladım bakışlarından
derken gece 11 oldu ben evime geçtim mesajlaşıyoruz tabi
ben söyledim herşeyi aşkımı...
ben seni kardeşim gibi görüyorum bebeğim sana o gözle bakamam dedi herşeyin sonucunda
bende bu sabah konuşmamız bana acı veriyor benim suçum sana aşık olmakmı dedim simdi mesaj bekliyorum ondan.
ama sunu bilinki ben çok seviyorum onu