Mektuplaşmak

Konu sahibi son olarak 2369 gün önce görüldü
İlerleyen teknolojiyle önemini yitirmiş bir eylem. Ama görülüyor ki ilerleyen teknolojiyle fazla samimiyetin getirdiği uzaklıklardayız.

Hep bir mektup arkadaşım olsun isterdim.
Belki bigün.. 2 dk yazılan mesajlardan çok daha doludur mektupların içleri.

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O tılsım çok geride kaldı. :(

Samimiyetini ve sana verilen degeri gordugun icin daha da mutlu eder insani.
Hala daha saklarim bazi mektuplari.. Raven'in de dedigi gibi teknoloji bu guzellikleri yok etti resmen.
Bana mektup yazacagina soz verip, yazmayanlari da tekrar kiniyorum buradan :T:

1 mektup vardi ki öleceğim zannetmistim.

Ortaokul-lise yıllarında sıra arkadaşımızla birbirimize mektup yazardık.Hala saklıyorum zaman zaman okur hüzünlenirim. Mektup samimiyetti,özlemdi ve en önemlisi güvenmekti benim gözümde.

ilkokuldayken çok sık kütüphaneye giderdik, bilim çocuğun o zamanlar mektup arkadaşı köşesi olurdu, ordan adres seçer yollardık. 3 - 4 tane oldu sanırım mektup arkadaşım, hala durur mektupları.

Bazı insanlar duygularını yazıya daha rahat dökerler. O an sözle ifade edilemeyenleri yazıyla daha rahat ve daha anlamlı bir şekilde ifade ederler. Bir de mektup yazma anı; insanın kendi kendiyle baş başa kaldığı andır. Bir cümleye anlam katabilmek, süslemek, özenmek ve içine duygu katmak için balca zamanı olduğu anlardır.

Sonuç itibariyle, mektupta özveri vardır, emek vardır; bu yüzden yazan ve okuyan için kıymetlidir.

Dns8t7WW4AEkFon.jpg

ailenin kadinlarinin butun eski mektuplarini ben sakliyorum
yollamadigim bir suru mektup var, icimde mektuplasiyorum cunku, kalitimsal o bizde :)
mektup yazmiyorum ama hala kart atiyorum
bayramlarda, yeni yillarda, ozel gunlerde kart attigim insanlar var
yasadigim yerde oyle, insanlar birbirlerine kart atiyolar onemsiyolar bunu
mail kullanmiyorlar kutlamalar icin
kartpostallari ayrica cok severim

Geri