Mektuplaşma Geleneği Geri Gelse ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
tumblr-a2df7b5efcbc405d9497c650e32f9af0-ea92765b-400.gif

gelmesin çünkü insanlar yazıklar şey sonrasıda çok çok üzüyor...

insan mektup yazar
mektubun yanına bişeyler koyar
ama nerdee

Ben tam bir nostalji insaniyim ya, hic maddi seylere deger vermememe ragmen, mektup, mail filan saklarim.
10 sene onceki bana verilen mektubu buldum gecenlerde mesela : )) 60-70 yasinda bir sonraki nesile aktarmak icin inanilmaz bir ani bence.

Ben tam bir nostalji insaniyim ya, hic maddi seylere deger vermememe ragmen, mektup, mail filan saklarim.
10 sene onceki bana verilen mektubu buldum gecenlerde mesela : )) 60-70 yasinda bir sonraki nesile aktarmak icin inanilmaz bir ani bence.
Sende yaslandin tabisi (:

Yaklaşık 10 senedir aralıklarla cezaevleriyle mektuplaşıyorum.Cezaevinde iken de dışarıyla mektuplaşıyordum. Benim için halen güncel bir haberleşme niteliği taşıyor ve değerli.
Bir ara da Ankara da oturan kız arkadaşima romantiklik olsun diye yazmıştım mesela, baya sevinmişti.

Yaklaşık 10 senedir aralıklarla cezaevleriyle mektuplaşıyorum.Cezaevinde iken de dışarıyla mektuplaşıyordum. Benim için halen güncel bir haberleşme niteliği taşıyor ve değerli.
Bir ara da Ankara da oturan kız arkadaşima romantiklik olsun diye yazmıştım mesela, baya sevinmişti.
Eski sevdaliklar mektuba yazilirdi (; oyle cet sosyal medya yoktu

Slowly ile bu dijital olarak mümkün, atalarımın toprağı Yunanistan'dan 2 mehdup arkadaşı edindim.​

Mesajlaşmanın bile tarihe karışacağı günlere ilerlerken oldukça zor. Neyse ki ilerde tozların arasından çıkartıp yeğenlerime gösterebileceğim mektuplarım var.

Iki tane liseden dostum var ve hala ara ara birbirimize mektuplar yazariz ,30 yil oluyor hemen hemen .Sehirleri ve hatta ülke degistirsekte devam ediyoruz.
Sakliyoruz da , pek kiymetlidir benim icin .

Ben bekleyemem günlerce sklsk
Ama mektup almak okumak falan güzel ne bileyim…

Çok güzel yazarım.

Geri