Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende yaslandin tabisi (:Ben tam bir nostalji insaniyim ya, hic maddi seylere deger vermememe ragmen, mektup, mail filan saklarim.
10 sene onceki bana verilen mektubu buldum gecenlerde mesela : )) 60-70 yasinda bir sonraki nesile aktarmak icin inanilmaz bir ani bence.
Hihi evet 65 yasimdan gun aliyorum : ))Sende yaslandin tabisi (:
O zaman iyiki varsin ihtiyar 2 gozum solmus cicea ((,Hihi evet 65 yasimdan gun aliyorum : ))
Eski sevdaliklar mektuba yazilirdi (; oyle cet sosyal medya yoktuYaklaşık 10 senedir aralıklarla cezaevleriyle mektuplaşıyorum.Cezaevinde iken de dışarıyla mektuplaşıyordum. Benim için halen güncel bir haberleşme niteliği taşıyor ve değerli.
Bir ara da Ankara da oturan kız arkadaşima romantiklik olsun diye yazmıştım mesela, baya sevinmişti.
eskiye nazaran dile getirdim yane cogu kullanici kesim sosyal medya uzerinde ask yasiyor buram buram klavye kokuyor (: sende yaslandin mi ?Yani benimkisi çok eski sayılmaz, whatsapp bile vardı mektubu yazdığım dönem (: