Mektuplar..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Bizim eski alışkanlığımız teknolojiye yenildi. Ancak bu yenilgi değerini düşürmedi. Mektup okumak sevdiğin özlediğin kişinin dokunduğunu ona Emek verdiğini bilmek İnsanın içini mutlu ediyor sevindiriyor. Belki bu yazdıklarımı anlayacak kişi sayısı çok azdır ancak mektup candır. Ah Ah çok isterdim Bilmiş gibi arkadaşımın olmasını. Delikli tüfek çıktı mertlik bozuldu, Ha böyle ellemeli cihazlar peydah oldu özlemler bitti.

Hep mektup arkadasim olsun istemiştim
Benim yıllar önce olmuştu harika bir duygu. Hatta mektubu geçmiştik küçük bir tane blok not defter alıp bir hafta ben yazıyordum olanları yaşadıklarımı bir hafta o yazıyordu en son kimde kaldıysa defter onda kalıyordu. Ne güzel günlerdi be

• Wow
Tepkiler: ne
Benim yıllar önce olmuştu harika bir duygu. Hatta mektubu geçmiştik küçük bir tane blok not defter alıp bir hafta ben yazıyordum olanları yaşadıklarımı bir hafta o yazıyordu en son kimde kaldıysa defter onda kalıyordu. Ne güzel günlerdi be
Şimdi daha çok heveslendim

Öncelikle mahsus selam eder hahahahha

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Mektup Bir haftada ulaşıyor. Bazen İki haftada. SMS veya WhatsApp anında.

Yılbaşında simli kart yollanırdı ve mektup yazmak için özel mektup kağıtları, zarflar satılırdı.

Soba, köy evi, mektup güzellemeleri filan benlik değil. Ama anlıyorum yani o günleri özlemle ananları da. Benim de annemle babamın birbirlerine yazdıkları mektuplar var ama kesinlikle okutmuyorlar, kasalarında filan tutuyorlar ya ne yazmış olabilirsiniz:d Okuyacağız elbet… ama onların zamanında haberleşme yöntemlerinden biri bu imiş. Napsınlar yani. Bu arada benimkinin de bana yazdığı şeyler var, ben de okutmam bu arada yani çocuğuma jfjf Ama bizimkisi romantizm için, hatıra niyetine. Diyeceğim şu, güzel şeyler, evet nostaljik, tatlı, romantik ama artık işlevsel değil. Daktilo gibi, ne bileyim çevirmeli telefonlar gibi geçmişe ait güzel anılar sadece.

Sene 2005 askerde olan sevdicegimin mektubunun her satırını ezberlemistim
O ne mi yaptı askerden döner dönmez başkası ile evlendi ....pzvnk.!

teknolojiye yenildik mi, belki ama bu, mektubun alnındaki öpücüğün değerini azaltmaz. çünkü bazı yenilgiler, onurludur

Napolyon bile cephelerde mektup beklerdi Joséphine'den. ki biz kim oluyoruz?

Geri