Türk Dili ve Edebiyatı Mektup Örnekleri

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ortaöğretim
Özel Mektup

Canım Arkadaşım
Nasılsın? Aslında bu soruyu sormam hata sen hep iyisindir, benim en zor anlarımda dahi yüzünden gülücüğü eksik etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama hep yardımcı oldun. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Mektubunda buraya geleceğinden bahsetmişsin, duyunca çok sevindim seni yeniden görecek olmak çok mutlu etti beni şimdiden neler yapacağımızı planlıyorum. Sen yokken değişen buraları görünce çok şaşıracaksın ama üzülme heryeri birlikte gezeceğiz ve araya giren zamana inat burdan hiç uzaklaşmamışsın gibi hissedeceksin.

Biliyormusun seni özlemek geleceğin günü sabırsızlıkla beklemek bile güzel çünkü dostluğumuz bu ayrılıklarla perçinlendi. Ama artık hasret bitiyor ve geliyorsun. Seni seviyorum canım arkadaşım.

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürlüğü

SAYI.-510/620 ESKİŞEHİR. 12.11.2000

KONU: Öğrenci devamsızlığı

Sayın Hasan Basri KAYA

Velisi bulunduğunuz 8 A sınıfından 225 numaralı Gönül KAYA'nın devamsızlığı 13 günü bulmuştur. Devamsızlık durumunu görüşmek üzere en kısa zamanda okula gelmenizi rica ederim.

Yeşiltepe Mah. 2. Tugay Sok., Nu.:24 Fatih SAYINER

26210 ESKİŞEHİR Okul Müdürü

is-mektup-ornekleri.jpg

Sevgili Ayşe;
Sana olan derin ve bir o kadar da saf duygularımı bu boş satırlara dökmeden önce bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir fenerbahçeli olarak kırmızı rengini hiç sevmedim. :D

Çok az bir etkileşim olsa da aramızda, kendi kafamda yarattığım seni, platonik bir şekilde seviyorum. Sen bu satırlarımı okurken, ben çoktan işe doğru yol almış olacağım. Beni göremeyişini her ne kadar fark etsem de bu deli gönül laftan anlamıyor. Yine de varlığın gönlüme ferah bir neşe katıyor ve seni özlemek bir o kadar acı ile kavuruyor yüreğimi.

Gözlerimi kapatıp hayalin ile yaşamak, yaşam ile ölüm arasındaki ince olan çizginin üzerinde durmak gibi geliyor bana. Daha fazla ne kadar akrobatik hareketler sergileyebilirim bilmiyorum. Acaba biraz da dans mı etsem :dusun: Göbek atsam olur mu? :D Umarım bir gün kavuşuruz.

Sevgilerle. Recep...

Sevgili Ayşe;
Sana olan derin ve bir o kadar da saf duygularımı bu boş satırlara dökmeden önce bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir fenerbahçeli olarak kırmızı rengini hiç sevmedim. :D

Çok az bir etkileşim olsa da aramızda, kendi kafamda yarattığım seni, platonik bir şekilde seviyorum. Sen bu satırlarımı okurken, ben çoktan işe doğru yol almış olacağım. Beni göremeyişini her ne kadar fark etsem de bu deli gönül laftan anlamıyor. Yine de varlığın gönlüme ferah bir neşe katıyor ve seni özlemek bir o kadar acı ile kavuruyor yüreğimi.

Gözlerimi kapatıp hayalin ile yaşamak, yaşam ile ölüm arasındaki ince olan çizginin üzerinde durmak gibi geliyor bana. Daha fazla ne kadar akrobatik hareketler sergileyebilirim bilmiyorum. Acaba biraz da dans mı etsem :dusun: Göbek atsam olur mu? :D Umarım bir gün kavuşuruz.

Sevgilerle. Recep...

Ayyy resmen krize girdim okurken. :zuha: Recep kim bu arada? :D

Geri