Mekanlar boş kalınca, dublör müşteri dönemi başladı!

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Tatil bölgelerindeki fiyatlar gündemdeki yerini korurken, bazı tatil bölgelerinde dublör müşteri dönemi başladı.

Fahiş fiyatlı mekânlar bu yaz adeta sinek avlıyor. Özellikle turistik ilçelerde fahiş hesap ödemek zorunda kalan müşteriler, restoran ve kafelerden elini ayağını çekmeye başladı.

İşletmeler çareyi sahte müşteri aramakta buldu. İzmir'in Çeşme ilçesinde bir işletmenin verdiği ilan herkesi şoke etti.

Sosyal medyada gündem olan ilana göre mekân dolu gözüksün diye 4 saatliğine sahte müşterilere bin 500 lira ücret teklif edildi. Sosyal medyaya düşen ilanda işletmenin ismi ise belirtilmedi.

Kaynak

1720674576190-cesme.jpg

Birisi şaka yapmış olmalı çünkü müşteri olmadığı için zarar eden bir işletme bir de üstüne para mı ödeyecek?

Birisi şaka yapmış olmalı çünkü müşteri olmadığı için zarar eden bir işletme bir de üstüne para mı ödeyecek?
Bu yaygın bir yöntem. Bilhassa yakışıklı çocuklar, güzel kadınlar tercih ediliyor. Bu sayede cazibeli/tercih edilen bir mekan görüntüsü dışarıya verilerek, tercih odağı haline getiriyorlar kendilerini.

Nargile kafeler bile yapar bunu.

Bu yaygın bir yöntem. Bilhassa yakışıklı çocuklar, güzel kadınlar tercih ediliyor. Bu sayede cazibeli/tercih edilen bir mekan görüntüsü dışarıya verilerek, tercih odağı haline getiriyorlar kendilerini.

Nargile kafeler bile yapar bunu.
Ajanslarla anlaşıp yapanlar var ancak ilan ile müşteri bulan olacağını düşünmüyorum ayrıca çok büyük işletmelerde rastladığımız bir durum genelde.

kapıda vize olayı kaldırılsın diyenler varmış
mis gibi kazıklıyorduk

haberde izlemiştim
güzel tezgah
mekan dolu algısını uzaktan mekanı süzenlere yedirmek hımmm

Daha önce duymuştum. Akşama kadar boş oturup yiyip içip takılıp üstüne para kazanmalık ayy tam benlik

Geri