Mehmet Günsür Kimdir?

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Mehmet Günsür (d. 8 Mayıs 1975 İstanbul) Türk sinema ve dizi oyuncusu.
Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizideRutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi.

22886d1316093013-mehmet-g-c3-bcns-c3-bcr21.jpg

Eğitimine ise İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde devam etti. Dört yıl boyunca Taksim'de bir lokantada işletmecilik yapan Günsur'un kendini Türkiye'ye tanıtması Ferzan Özpetek'in Hamam filmiyle oldu. Bu filmle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçti. Hamam filminin ardından İtalya'ya yerleşen ve mesleğine orada da devam eden oyuncu İtalya'da çok sevilen biri haline geldi. Ailesi "Yugoslavya" göçmenidir ve "The Italian" adlı filmde "Arnavut" bir genci canlandırmıştır. Senenin 4 ayını Yugoslavya'da geçirdiğini bir röportajında belirtmiştir[3]. Katerina Mongio ile evlidir. Ali adında bir oğlu ve Maya adında bir kızı vardı

heheee Perii bu konuyu benim için açtın dimi :D teşekkür ederim gözlerim bayram etti :D

images5aft.jpg

Oyunculuğa yedi yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 14 yaşındayken Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne girerek buradan mezun oldu.Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletmiştir. Hamam filminin figürasyonunu yapan bir arkadaşının aracılığıyla seçmelere katıldı. Deneme çekiminin ardından role kabul edildi ve Ferzan Özpetek'in yönetmenliğindeki bu filmle adını geniş kitlelere duyurdu. Filmin ardından yalnızca oyunculuğa yönelme kararı aldı.
2006 yılında yönetmen Katerina Mongio ile evlenmiştir ve üç çocukları vardır.

Ödüller

Ankara Uluslararası Film Festivali Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Ödülü

Antalya Altın Portakal Film Festivali 40. Yıl Özel Ödülü

Sadri Alışık Ödülleri Jüri Özel Ödülü
Gökçeada Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü

:zhl: Seviyorum Bu Adamı :kiss:

mehmetgunsur.jpg

Jhonny Depp yapmaya çalışmasa iyi oyuncu.

Sevilmiycek Gibi Mi :srl:

Şihzade Mistafa :D seninde kuyunu kazacak Hürrem pargalı gibi merak etme :D

mehmet günsur hayatı , mehmet günsur rol aldığı filmler , mehmet günsur rol aldığı diziler mehmet günsur kimdir , mehmet günsur hayatı , mehmet günsur biyografisi , şehzade mustafa kimdir , şehzade mustafa biyografisi , şehzade mustafa hayatı

Dizi ve Sinema oyuncusu olan Mehmet Günsür Tatar kökenli bir ailenin ikinci çocuğu olarak 8 Mayıs 1975’te İstanbul’da doğdu. Annesi Sibel Hanım bir öğretim görevlisi, babası Teoman Bey ise kuantum fizikçisidir. İtalyan Lisesi’ni bitirdi. Ardından Marmara Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi. Ancak bu alanda hiç çalışmadı. Çocuk yaşta kameralar önüne geçsede oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başladı yakışıklı oyuncu. Oyunculuğa 7 yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 12'sinde Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide rol aldı. O yıllarda oyunculuk onun için bir hobiydi. Diğer bir hobisi de müzikti. Uzun bir süre Dawn adlı bir grupta şarkı söyledi. Oyuncu olarak ilk fark edildiği ve çıkış yaptığı film Ferzan Özpetek’in 1997 yapımı “Hamam” oldu.
Bu filmle birlikte oyunculuğu meslek olarak seçti. Hamam filminin ardından İtalya'ya yerleşen ve mesleğine orada da devam eden oyuncu İtalya'da çok sevilen biri haline geldi. Yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür evli ve iki çocuk babasıdır. (Maya Günsür, Ali Günsür)

Mehmet Günsür şuan da 38 yaşında, 1,77 boyunda ve 62 kilodadır.

Mehmet Günsür rol aldığı diziler ve filmler : Ask Tesadüfleri Sever, Ses, Fall Down Dead, Bıçak Sırtı, Anlat İstanbul, Beyaz Gelincik, O Şimdi Asker, İtaliano, Hayal Kurma Oyunları, Hamam​

Mehmet Günsur Kimdir?

Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkat çeken ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Mehmet Günsur, 8 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aktif olarak 1989 tarihinde oyunculuk kariyerine adım atan, dizi ve sinema oyuncusu olarak pek çok projeye dahil olan Günsur, özel yaşantısında Katerina Mongio ile evlenmiş ve bu evliliğinden üç çocuk sahibi olmuştur.

Aslen Tatar kökenli bir aileye mensup olan Günsur, öğretim görevlisi bir anne ile kuantum fizikçisi bir babanın oğludur. Henüz yedi yaşında iken reklam filmleri ile oyunculuk yaşamına adım atan Günsur, 14 yaşında Geçmiş Bahar Mimozaları isimli dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi isimler ile çalışma şansı yakalamıştır.

Eğitimini İtalyan lisesinde tamamlayan, lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesine giren oyuncu aktif kariyeri içerisinde bir müzik grubuna dahil olmuş ve aynı zamanda restoran işletmeciliği de yapmıştır. 1997 yılında Hamam filminde sinema dünyasına adım atan Günsur, Anlat İstanbul, Aşk Tesadüfleri Sever gibi popüler filmlerde yer almıştır.

Oyuncunun 1989 tarihinden sonra yer aldığı dizi projelerine baktığımızda Cahide, Sır Dosyası, Don Matteo, Pilli Bebek, Kasırga İnsanları, Beyaz Gelincik gibi projeler ön plana çıkmaktadır. Son dönemde dahil olduğu diziler arasında ise Bıçak Sırtı ve Muhteşem Yüzyıl dizileri yer almaktadır.​

çok tatlış bi abimizdir, keşke Serçe ablamızın olsa dediğimizdir:dyg:

Geri