Mehmet Akif Ersoy’un ‘Uyuşturucu Testi’ Sonuçlandı. ‘Hiç Kullanmadım’ Demişti

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Elemanların ayini bile ortaya çıktı… Ameno…

Hassas içerik nedeniyle video açılamıyor sanırım

biraz önce sosyal medyada önüme düştü. fantezilere bak. bu adamdan kim beklerdi bunu. özel hayat neden paylaşılıyor diye eleştirilmiş ama ben özel hayat olarak görmüyorum. kadın spikerleri taciz etmesi, tehdit etmesi, sektörde kariyer yapabilmelerini kendine bağlamasının bir sonucu olacak. toplum içine çıkamayacak kadar iyice rezil edeceksin ki bu işlere kolay kolay başkaları girişemeyecek.

biraz önce sosyal medyada önüme düştü. fantezilere bak. bu adamdan kim beklerdi bunu. özel hayat neden paylaşılıyor diye eleştirilmiş ama ben özel hayat olarak görmüyorum. kadın spikerleri taciz etmesi, tehdit etmesi, sektörde kariyer yapabilmelerini kendine bağlamasının bir sonucu olacak. toplum içine çıkamayacak kadar iyice rezil edeceksin ki bu işlere kolay kolay başkaları girişemeyecek.
Ayrı bir simülasyona mı düştük diye düşündüm yeminle. Filmi baştan açtım bu akşam.

matrikss.jpg

Uyuşturucu olayı tamam da biz neden özel hayatlarını izliyoruz ne yararı var sorusturmaya hadi itibar zedelestirme diyelim de rahibe olayı da yani neyse...

Gündemi yine elinde tutuyorlar iste Aze.
Uyusturucu yetmedi..
Özel hayat ifsalari,toplumu biraz da olsa oyalar.
2 ay sonra unutulur.
Bu sefer daha hardcore olaylar gündeme gelir.

“Hakkımdaki söz konusu ifadeleri ve iddiaları kesinlikle reddediyorum. Hayatımda hiç uyuşturucu madde kullanmadım. Bu iddialar çok çirkindir"

Zort :d
istiklal marşı ve kapanış
bu açıklama bana forumdan birini anımsattı.dlfjk alçakça..............

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri