ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Arkadaşlar Meh ne demek ne için kullanıliyor ggla baktım bişey bulamadım mehlemek ne demek ? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tirt ney...Önceden çok kullanırdım. üstteki emoji anlamında biraz...
Aman tırt, anlamında kullanıyorum ben.....
Onu da sormazsın değil mi.......
uff google açtıran kadınım ya resmen....Tirt ney...
zort ne demek açıklarsan aydınlanmak isterim.. bir de başka bir sorum daha var ..uff google açtıran kadınım ya resmen....
şey gibi, pii bu muymuş yani,tırt saçma boş gereksiz bi şey anlamında jdkfdfd
sajkdfsjdjfdjkfzort ne demek açıklarsan aydınlanmak isterim.. bir de başka bir sorum daha var ..
“ko” ile biten başında 3 harf olan ortasında -i harfi var- bir kelime söyler misin?
bir de aşürfe ne demek?
son olarak 21 Aralık gecesi mi daha uzun yoksa bize yanlış yapanları affetmek için vicdanımız arasında verdiğimiz mücadelenin sonuçlanması sırasında gözümüzden akıttığımız yaşları silen peçetelerin ipeksi dokusunu korumak için yapılan pamuklu şeritler mi?
seri ve kısa cevaplar istiyorum, iyi forumlar dilerim.
cevaplar tatmin edici olmadı, iyi günler dilerim.sajkdfsjdjfdjkf
1. zort = nasıl patladın ama anlamında...
2. o kelimeyi söyletemezsin banajskjdkasdjjd
3.aşurenin yoldan çıkan kardeşi....
4.kısa cevap istiyorsun uzun soru soruyorsun okuyamadım tam....
iyi forumlar.....
Benim duyduğum ve bildiğime göre o bir halk dili. Bolu`lular birine birşey verirken AL demez, MEH der.Arkadaşlar Meh ne demek ne için kullanıliyor ggla baktım bişey bulamadım mehlemek ne demek ?![]()
YA ASD:as:f:asfa:sf:as:f BU AŞIRI BOŞLUĞUMA GELDİ ASDASFAKSFASFKSAMfnısdgeEvet bu da ikinci mehmeh
Ekli dosyayı görüntüle 107529