Megan Fox'tan kadınlara tavsiye: Enerjinizi erkekler için harcamayın!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Megan Fox, Machine Gun Kelly ile ilişkisinin bitmesinden bir ay sonra bekar kadınlara erkekler ile alakalı tavsiyede bulundu.

Fox, nişanlısıyla ilişkisi bittikten sonra bekar kadınlara tavsiyelerde bulundu. Revolve Festivali’nde konuşan ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Tavsiye verecek en iyi kişi ben miyim bilmiyorum, çünkü benim tavsiyem sadece 'Bir beceri öğrenin, ya da bir hobi geliştirin ve enerjinizi erkeklere harcamayın' demek olur."

Megan Fox, sözlerine "Erkeklerin tek yapacağı şey sizi tüketmek olacak. Hayatınıza devam edin. Kendinize yatırım yapın" diye devam etti.

Fox'un bu sözlerini "İlişki uzmanından hayat tavsiyesi" notuyla sosyal medyadan paylaşması üzerine Machine Gun Kelly'den yorum geldi.

Kelly, Fox'a yaptığı yorumla ona katıldığını ifade etti.

Megan Fox, röportajda Coachella Festivali'nde kendisi için favori üç ismin kimler olacağı sorulduğunda da Machine Gun Kelly'nin adını verdi.

Ünlü isim, "Tabii ki Machine Gun Kelly demem gerekiyor. Modern çağda değilim, bu yüzden Guns N' Roses ya da kimi görmek istediğim konusunda Weezer derim. Weezer çok ateşli" dedi.

Kaynak

BAqKqcHQ0EC6uGBTUmbouw.jpg
YQ4Um4UjSU63z_M0lYoWSw.jpg

8sPL_QMNG0G_JKvVfWMwQw.jpg
OxYmqYRFmkmyp-WXv4Yp7A.jpg

Özel ilişkilerde yapılan en büyük hata; karşı tarafı gözünüzde çok fazla yüceltmek ve kendi değerinizi yok saymaktır. İlişkiler bir gün bitebilir ve kimseyi hayatınızın merkezine almayın ki o ilişki bittiğinde geride bir enkaz kalmasın.

Verdiğiniz değeri hissettirmek için kendinizden vazgeçmeye başlıyorsanız ortada bir sorun vardır ve karşı taraf da bu durumda yavaş yavaş size duyduğu ilgiyi kaybedip daha çekici bulduklarına yönelecektir.

Enerjiyi biz harciyoruz aw√ , siz ne yapiyorsunuz megan!
bize akil veriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamda yaza girerken söyelenecek söz müydü bu Megan !!
Off yandık bittik erkolar=((

Hahhaa
Sen yetmiş yaşına kadar sırtın minderden kalkmasın, sonra gel "hiç gerek yok" de. Piyuuu. Ayıp ayıp.

Bir arkadaşım vardı kendisi güzeldi yurt dışında biriyle tanıştı ve nişanlandı çocuk arkadaşıma "ben sana layık değilim ne kadar güzelsin" diyordu.
Arkadaşım okadar çok şımartmış ki şuan kedi gibi kocasının peşinde dönüyor kocası biraz kilo ver falan diyormuş aferdersiniz ama fazla değer soytarıyı kral ediyor gerçekten hayatın gerçekleri :d

Kimseyi yüceltmeyin ve birilerinin önünde / arkasında paspas olmayın çünkü duygular değişir ve olur da o kişi hayatınızdan çıkmak isterse hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz.

• Alkış
Tepkiler: ne
Peygamberimiz demiş ki, bir kişiye yapabileceğiniz en büyük kötülük, onu övmek. Kadın doğru söylüyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Geri