Öneri 📣 Rütbeler var ama renkler emekliliğini istemiş...

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Belki bilmeyenler vardır diye buradan hatırlatmış olayım. Rank konusu forum tarihinde en çok kavga çıkaran konulardan biridir. Hem Swat, hem X, hem Emre döneminde, her defasında sayfalarca süren tartışmalar yaşanmış ve tüm forum sahiplerini illallah ettirmiştir. Günün sonunda birileri mutlaka memnun kalmıyor ve tartışması uzun süre devam etmiş oluyor hep. Ayrıca yönetimin de dahil olduğu/olmak zorunda kaldığı bir kargaşa. Şahsen bir yönetici olarak yönetemeyeceğim kaosun oluşmasını istemem, içinde yer almaktan da imtina ederim : ddd
Kaldıki buradaki üyelerin yarısından fazlası +10 yıldan fazladır üye. Hangi birini özel üye yapacaksın hangi birini yapmayacaksın. Denk gelmeyenler bilmeyebilir ama bir rank için buradakiler aşağıdaki arkadaştan farksızdır : dddd

Mantıklı konuşunca eline ne geçecek..şurda ne güzel renkler değişecekti… Np forumdan gitsin ya…

@guastafeste Eski üyemiz La'edri ve önceki üyeliğini artık kullanmak istemediği için yeni bir kullanıcı adı ile aramıza katıldı. Yeniden aramızda gördüğüme de çok sevindim.

Eskilerden tanımayan ve hatırlamayan yoktur bence.:)

Bence profil ayarlarına koyun tüm renkleri isteyen istediği rengi seçsin. Hatta avatar limitlerini de kaldırın kocaman kocaman led ışıklı avatarlar koysunlar. Bizim de gözlerimiz kanasın !

Swat neredesin swat beni özel üye yapmadın… Tahmin ediyorum sebebini… Yönetimi domine edenler… Tamam tamam hatırladım…

Tamam ciddileşiyorum-Bence ranklardan daha önemlisi mesaj düzenleme süresi. Elmas olmayı bundan çok seviyordum. Süresizdi edit. Bazen foto düzenlemede, kaldırmada oldukça işe yarıyordu. Bazen bazı mesajları düzenlemede. Ben sadece sohbet postları atmıyordum, içerikli postlar paylaşıyordum ve düzenleme butonunun aktif olması işime geliyordu. Kısıtın sebebini anlıyorum ama süre için biraz daha uzun olabilir diye düşünüyorum.

Swat neredesin swat beni özel üye yapmadın… Tahmin ediyorum sebebini… Yönetimi domine edenler… Tamam tamam hatırladım…

Tamam ciddileşiyorum-Bence ranklardan daha önemlisi mesaj düzenleme süresi. Elmas olmayı bundan çok seviyordum. Süresizdi edit. Bazen foto düzenlemede, kaldırmada oldukça işe yarıyordu. Bazen bazı mesajları düzenlemede. Ben sadece sohbet postları atmıyordum, içerikli postlar paylaşıyordum ve düzenleme butonunun aktif olması işime geliyordu. Kısıtın sebebini anlıyorum ama süre için biraz daha uzun olabilir diye düşünüyorum.
Bana özel üyeliği X vermişti doğum günü hediyesi diye nasıl kıyıp aldılar.. :(

@guastafeste Eski üyemiz La'edri ve önceki üyeliğini artık kullanmak istemediği için yeni bir kullanıcı adı ile aramıza katıldı. Yeniden aramızda gördüğüme de çok sevindim.

Eskilerden tanımayan ve hatırlamayan yoktur bence.:)
Ben de bu nickten sıkıldım. Başka nickle gelebiliyor muyum?

Kızlardaki bu özel üye rank sevdası nolacak böyle ya

Geri