guastafeste
Üye
oysa bana bunlar cok zeki seni avatarından tanırlar denmişti, hayal kırıklığı.Eski avatarını kullanırsan tabii ki gizlenemezsin.
Ben kimseye söylemedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oysa bana bunlar cok zeki seni avatarından tanırlar denmişti, hayal kırıklığı.Eski avatarını kullanırsan tabii ki gizlenemezsin.
Ben kimseye söylemedim.
Yok, o değil.Arpes de böyle bir şey kullanıyordu diye hatırlıyorum.
Pembe ne ya, beni pembe yaparlarsa girmem bir daha. Bir de cingene pembesi diyin tam olsun….Mod sistemi gelsin
Kadınlar pembe, erkekler mavi renk.
Gerisi:
Owner
Adminstrator
Super Moderator
Moderator
Edıtor
Ne demek yasaklanmis… Yeni yeni sey icat etmesinler bana ya : )) Neyse ben elmas uye olsam da olur.Özel üyelik yasaklanmış Shini hnm..
evet çok eski üyeleriz… şimdi böyle dedik diye “ emektar üye” yaparlar bizi… biz hep özel üyeydik dimi Shini hnm….. gerçekten özeliz çünkü.. bizi sıradan üye yapmaya çalışanları kınıyorum….
Çok sevdiğin biri diye aklımda kalmış, inşallah yanılmıyorumdur.Kim diye sormaya korkuyorum.. sevmediğin biri çıkabilir….
Çok sevdiğin biri diye aklımda kalmış, inşallah yanılmıyorumdur.![]()
Kendisi açıklamalı, ben söylersem olmaz.Nick alayım
Ozelde soylim cok belliKim diye sormaya korkuyorum.. sevmediğin biri çıkabilir….
bence açıklayın da üç aykü ile hafiyelik yaptığını zannedenler, zannetmesinler.Kendisi açıklamalı, ben söylersem olmaz.![]()