@RK arkadas bana çıkış gösteriyor.ddddAnket falan olmayacak. Adminin verdigi rengi taşıyacaksınız. Beğenmeyen cikis sağ üstte
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@RK arkadas bana çıkış gösteriyor.ddddAnket falan olmayacak. Adminin verdigi rengi taşıyacaksınız. Beğenmeyen cikis sağ üstte
Bence de biz buraya 10 seneden fazlasini vermisiz. En cok bizi dinleyeceksiniz, saksi degiliz biz…Daha dün foruma gelen arkadaşların prensip meselesi olarak fikrini almayın..
Sarı lacivert alırım ben istesem. Hayır mı diyecekler. Cesaret edemezler. Ama ben istemiyorumDaha dün foruma gelen arkadaşların prensip meselesi olarak fikrini almayın..
belki dün gelmedilerDaha dün foruma gelen arkadaşların prensip meselesi olarak fikrini almayın..
Bence de biz buraya 10 seneden fazlasini vermisiz. En cok bizi dinleyeceksiniz, saksi degiliz biz…
Bizim bi ozel uyelik vardi ya, onu geri getirelim .p
Sarı lacivert alırım ben istesem. Hayır mı diyecekler. Cesaret edemezler. Ama ben istemiyorum
Eski avatarını kullanırsan tabii ki gizlenemezsin..@lefty hanım sanırım arkadaslar sırra vakıflar, yeterince gizlenemedik sanırım.