Megadeth dağılıyor mu ?

Konu sahibi son olarak 4198 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shawn Drover ve Chris Broderick, ABD'li thrash metal grubu Megadeth ile yollarını ayırdı

page_megadethte-iki-kayip-birden_515409717.jpg

Ayın 25′inde davulcu Shawn Drover’ın müzikal farklılıklardan dolayı Megadeth’ten ayrılmasının ardından, şimdi de grubun gitaristi Chris Broderick benzer bir açıklamayla Megadeth ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Radyo Eksen'in haberine göre, ABD'li thrash metal grubu Megadeth’in 2009 tarihli “Endgame” albümüyle grubun resmi gitaristi olan Chris Broderick, bu albümü takiben “Thirteen” (2011) ve “Super Collider” (2013) albümlerinde de görev almıştı.

2007 senesinin sonlarına doğru gruba dahil olan Broderick şöyle konuştu:

“Son 7 senede Megadeth ile geçirdiğim zaman inanılmazdı ve herkesin beni böyle hatırlamasını umuyorum. Ama müzikal tatlarım artık farklı, yeni bir yöne doğru ilerlemek istiyorum.”

“Şu anda kendim bazı projelerin üzerinde çalışıyorum ve umarım yakında bunları sizinle paylaşabilirim” diyen gitarist, Megadeth öncesinde Jag Panzer’da yer alıyordu ve grupla toplam 4 stüdyo albümüne imza atmıştı.

Drover ve Broderick’in Megadeth’den ayrılmasıyla birlikte grupta Dave Mustaine ile 2010 senesinde gruba tekrar geri dönen Dave Ellefson kalıyor.

Bunun dışında eski üyeler Glen Drover ve Jeff Young'un tekrar Megadeth'e geleceği hakkında bazı haberler çıktı. İkili haberleri yalanlayarak asla Megadeth'e geri gelmeyeceklerini bildirdi.

megadethte-iki-kayip-birden.jpg

Dave Mustaine isterse tek kalsın, tek kişilik kadro olarak devam eder ama bu grubu yine de dağıtmaz.

Grup daha önce de dağıldı, sanırım 2002'deydi ama tekrardan toplandı.

Amatör üniversite gruplarından söz etmiyoruz, Megadeth'den söz ediyoruz. Diskografilerine baktığınızda bir sürü kişi gelip geçmiştir ama grup yine devam etmiştir. Şu anda da bildiğim kadar konselere davulcu olarak Chris Adler çılıyor, Lamb of God'ın meşhur bateristi.

Kuşkusuz Marty Friedman mükemmel bir solo gitaristti ve gidişi Megadeth'i kötü etkiledi. Ama Dave Mustaine bir gitaristten öte bir müzisyendir. O boşluğu ondan sonra kısmen de olsa doldurabilecekler çıktı ve dolduracak birilerini de bulur.

Dağılmasa noolur mk.trash metal dinleyen mi kaldı.dinleyen varsa da anthrax dinleyin.valla bak

Dağılmasa noolur mk.trash metal dinleyen mi kaldı.dinleyen varsa da anthrax dinleyin.valla bak

Ağabey bu adam yaşlandıkça sesi daha bir güzel çıkmaya başladı. Yoksa sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum. :d
Eski o çiğ ve agresif sesi şimdi daha toplu.
Dinleyen bir avuç insan kaldı, neden heryerde azınlık kalıyorum, anlamıyorum bir türlü :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri