MedCezir Dizisi inanç Pars Kimdir - Çağlar Ertuğrul Biyografisi

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
çağlar ertuğrul kimdir , çağlar ertuğrul biyografisi , benim için üzülme dizisi sinan kimdir , benim için üzülme dizisi sinan biyografisi , benim için üzülme dizisi çağlar ertuğrul kimdir , benim için üzülme dizisi çağlar ertuğrul biyografisi

fv609.png

25 yaşındaki Çağlar Ertuğrul Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü'nden mezun olduktan sonra Oyunculuk eğitimini Akademi 35 buçuktan almış. Spor dallarıyla yakından ilgili olan oyuncu futbol, voleybol, tenis ve basketbol dallarıyla ilgileniyor.

a94Wlz7TUqNxPNALNRilxikDkGaYjPQBXKFeNx4EmWV1SHwWpqtByauiqWdU9t3yjZkcSTh8GTlrhh2eY5A4Q27NG0Xa4I4n1S1wfJgs3kGgMNd4QBa58EwHsaTA-5r2PZAhLycS5tCwF7s=w479-h307-nc

5 Kasım 1987 yılında doğmuştur. İzmir, Karşıyakalıdır. Bornova Anadolu Lisesini bitiren Çağlar Ertuğrul Koç Ünivesitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim gördükten bir sene sonra 3 MOTA Sanat Atöylesi'nde modern oyunculuk dersleri almaya başladı.

Medcezir dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu ve İnanç Pars karakterini canlandıracak.
Rol Aldığı Yapımlar
2010, Rocco Sıkı Sakız
2010, Pınar Krem Peynir
2011, Digiturk Commercial
2011, Turkcell Commercial
2012, “Dağ” – Oğuz Çağlar
2012, “Benim İçin Üzülme” – Sinan Avcıoğlu
2014, “Boynu Bükükler” – Ersen Kaptan
2014, “Kurt Seyit ve Şura İstanbul” – Yusuf

Geri