MedCezir Dizisi Final Bölümünde Çalan Selamlar Olsun Şarkısını Kim Söylüyor?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
Bu gece son biraz sonra
Bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi
Vuracağım yollara
Kimbilir kaç kere ıslanacak yüzüm
Elimi tut düşman olma
Ne olur parça parça olmasın içimiz
Mutlu ol iyi bak kendine
Ne olur gözüm arkada kalmasın
Uzun uzun seneler var önünde
Gün gelir sevgilim
Acıya alışırsın alışırsın

MedCezir dizisinin 24 Nisan'da yayınlanan 70. Bölümde çalan Mutlu Ol İyi Bak Kendine şarkısını Levent Yüksel söylüyor.

medcezir 1 mayısta çalan şarkı , medcezir son bölümde çalan sıla şarkısı

[YOUTUBE]Nxoi_aSzRXA[/YOUTUBE]​

Aşkıydı, işiydi
İhtirası, düşüydü
Yere batsın faturası,
Malı mülkü,
Bağlasalar durmam...

Kaşıydı, gözüydü,
İntikamın gücüydü,
Ayıp denen bi' şey var ya,
Hasbinallah,
Ağlasalar durmam!
İnsanım, insan!

Hadi kalk gidelim hemen şu anda,
Kapa telefonunu bulamasın arayan da,
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya...
İyi gelmez mi hiç deniz havası?
Bi' göz oda bulur sokarız başımızı,
Bi' de koyarız iki kadeh;
Kafa nereye biz oraya
Kafa nereye biz oraya

Aşkına da, işine de,
Viran olmuş düşüne de,
Yerli, yersiz sözüme de,
Dövmediğim dizime de;
Pişmanım pişman,
Pişmanım pişman...​

medcezir dizisi 72. bölümde çalan çiğdem erken halil sezai düeti dünyayı durduran şarkı sözleri, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı sözleri, medcezir dizisi 72. bölümde çalan çiğdem erken halil sezai düeti, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti, medcezir dizisi 72. bölümde çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir dizisi halil sezai çiğdem erken düeti dinle, medcezir halil sezai çiğdem erken dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir halil sezai çiğdem erken düeti dinle

Seneye bu sıralar elele çıkarız burdan
Biraz sabır biraz sabır
Seneye bu sıralar başlarız yaşamaya en baştan
Biraz sabır biraz sabır

Bir sene dursun hayat beklesin bizi
Bir ömür önümüzde tek bir sene nedir ki
Bir de bakarsın açılmış kapı ardına kadar
Dünya dönmeye başlar tekrar umduğun gibi

Bir sene dursun hayat beklesin bizi
Bir ömür önümüzde tek bir sene nedir ki
Bir de bakarsın açılmış kapı ardına kadar
Seneye bu sıralar

Dünya dönmeye başlar
Dünya dönmeye başlar tekrar

medcezir dizisi 72. bölümde çalan çiğdem erken halil sezai düeti dünyayı durduran şarkı sözleri, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı sözleri, medcezir dizisi 72. bölümde çalan çiğdem erken halil sezai düeti, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti, medcezir dizisi 72. bölümde çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir dizisi 8 mayısta çalan halil sezai çiğdem erken düeti dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir dizisi halil sezai çiğdem erken düeti dinle, medcezir halil sezai çiğdem erken dünyayı durduran şarkı dinle, medcezir halil sezai çiğdem erken düeti dinle

[youtube]rJHH2v8Ixa0[/youtube]

Tam Versiyonu

[youtube]p0AnZapu9kQ[/youtube]

medcezir son bölümde çalan şarkı, medcezir hadi gel benim ol şarkısı, medcezirde çalan şarkılar, edis benim ol şarkısı, medcezir dizisi 73.bölümde çalan benim ol şarkısı, edis benim ol şarkısı

[YOUTUBE]7W-NP6oM7-c[/YOUTUBE]​

medcezir son bölümde çalan şarkının sözleri, medcezir hadi gel benim ol şarkı sözleri, medcezirde çalan şarkılar, edis benim ol şarkı sözleri, medcezir dizisi 73.bölümde çalan benim ol şarkı sözleri, edis benim ol şarkı sözleri

Suç payıma düşense
Giderim yine sen düşünme
Ki senin hep uğraştığın son
Acıtmaz canımı bir gidişle

Uzun zamandı
Kalbim aşkları sönsün diye geleni taşladı
Pişman olup hep seni beklediğim zaman başladı

Hadi yine gel benim ol
Benim olmazsan
Kime giderim
Beni duymazsan
Kime veririm yüreğimi
Hadi yine gel benim ol

Hadi yine gel benim ol
Benim olmazsan
Kime giderim
Beni duymazsan
Kime veririm yüreğimi​

medcezirde çalan benim ol şarkısını kim söylüyor, medcezir son bölümde çalan şarkıyı kim söylüyor

Şarkıyı Edis söylemektedir.

medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkı sözü, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözü, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi 12 haziranda çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkısı dinle, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkısı dinle, medcezir dizisi final bölümünde çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi final bölümünde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan şarkı, medcezir dizisi finalde çalan şarkı, medcezir dizisi final bölümünde çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziran şarkısı​

Elime doğdu gül yüzün ah
Kana kana içtim dünümü
Yüzüme güldü ilk sözün ah
Yana yana seçtim günümü

Sen yanımdayken o tozlu yollar aşka gider
Ah sen sonumuzu yazsan inan dayanamam ölürüm ben
Ayrılık bize günah sonunda yansam bırakmam ah

Elime doğdu gül yüzün ah
Kana kana içtim dünümü
Yüzüme güldü ilk sözün ah
Yana yana seçtim günümü gel

Aradı durdu gözlerim ah
Bekledi günler geceler
Yalnızdım uyuyamadım
Düğüm düğüm oldu heceler

medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkı sözü, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözü, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi 12 haziranda çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan sen yanımdayken şarkısı dinle, medcezir dizisi 77. bölümde çalan elime doğdu gül yüzün şarkısı dinle, medcezir dizisi final bölümünde çalan sen yanımdayken şarkı sözleri, medcezir dizisi final bölümünde çalan elime doğdu gül yüzün şarkı sözleri, medcezir dizisi 77. bölümde çalan şarkı, medcezir dizisi finalde çalan şarkı, medcezir dizisi final bölümünde çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziranda çalan şarkı, medcezir dizisi 12 haziran şarkısı​

[youtube]X_ct8gp6zq4[/youtube]

Medcezir dizisi 12 Haziran 2015 Cuma günü 77. final bölümüyle ekranlara veda ediyor. 77. bölümde çalan Sen Yanımdayken şarkısını Toygar Işıklı seslendirmiştir.

Medcezir Dizisinde Çalan Selamlar Olsun Şarkısı

Gelenlere, gidenlere
Gönülden sevenlere
Ümidi yeşertenlere

Bir şiirden süzerek
Ekmeği bölüşerek
Hayatı yüceltenlere

Kavganın, barışmanın
Zamanla yarışmanın
Değerini bilenlere

Doğanın düşüncenin
Hayatın hakikatin
Önünde diz çökenlere

Selamlar olsun
Şerefine kalksın bütün kadehler
Selamlar olsun
Çok yaşasın, yaşasın, yaşasın
Hep yenilenenler

Elbette, denize nazır
Kalbimiz, temiz velhasıl
Bi yudum, muhabetten
Bi yudum, ehlikeyften
Yanında, aşkta olsun

İlla ki meşkte olsun
Yıldızlar bir bir sönerken
Yeni gün gelsin duyulsun
Ahhhhhhh Ahhhhhh

Sokakataki Aliye
Tablodaki Daliye
Deliye de Veliye de

Şurdaki iskeleye
Kınalıya Heybeliye
Birde yeni sevgiliye

Selamlar olsun
Şerefine kalksın bütün kadehler

Selamlar olsun
Çok yaşasın, yaşasın, yaşasın
Hep yenilenenler

12 Haziran 2015 Cuma günü MedCezir dizisi final yaptı. 77. final bölümünde yayınlanan Selamlar Olsun şarkısını Sezen Aksu seslendirmiştir.

Geri