Mechul

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
. MechuL Sana niye acılmamıs sözlük insan gıcık olmasın tabi :hih:
Cok degistin cok sen nerde o ilk gelen mechul kötü kötü espiriler falan :/ yorumlarını hic begenmiyorum zaten artık senden polis olmaz artis :hih: neyse kardesini cok seviyorum diye yazmıyım daha fazla kötü özelliklerini :kiki:

Gerci ilk geldigin gün gibi olman hakkında ciddiydim cok degisik biriydin cok sevmistim gercekten beyfendi agır biriydin gerci severim yine :cici: beni bazı seylerde doğruyu öğreten sendin ama :) benim seni kırdıgım zamanlar olmustur belki ama icimi bilirsin sen benim diye dusunüyorum :p senin gibi bir insanı kaybetmek istemem hersey gönlünce olsun canım seviliyosun :cici:

Konu varmı bilmem ama ben bulamadım varsada tasınır heralde :)

Yapma be kızim ya. Ben elestiriye gelemiyorum küfredicem şimdi hep .p
Bu yorumuda silecekler şimdi .s

Yorumlarına denk geliyorum arada,sakin bir o kadarda hazır cevap biri olarak gördüm.

GBT'sini biliyorum onun :icon_cool:

İki adım ötemde oturuyor kendileri :kiki: Seviyorum forum dışı hareketlerini hersey gönlünce olsun :cici:

Çook Eğlenceli Biri Öncelikle Belirteyim :p
Forumda Çogu yerde Yorumlarını Görüyorum Helede Kafaaya alma Konusunda Tek geçiyorum Onu :kiki:
Bu Sitede Beni yorumlarıyla En çok Güldürenlerden Biri:kiki:

Eglencesi,Espirisi ve o Espirili Yapının Altındaki Beyfendiliği Hep onda Kalsın. :cici:
Takiptesin Genç!

Eğlenceli =) espirili biri samimi yorumları var , güldürüyor beni bazen. Şahsi olarak tanışmasakda bana evlenme bile teklif etmiş hehe :D

Hayatın boyunca mutlulukar dilerim :))

Sılım cınım tınısılım mıı?:çpkn:

Mechul'ü seviyoruz ailecek, cok komik bu cocuk ya kahkaha attırıyor bana lanet olası:D
Ablası oluyorum ayağınızı denk alın ok! :p
Bazen cok gıcık olduğum anlarda olmuyor değil öff kes be git diyesim geldiği anlar var:eek:
Seytan tüylü müdür nedir severek boğma hissi yasadığım anlar daha fazla.:dusun:
Seviliyorsun minnak.:srl::ask:

Neşe diyeyim siz anlayın.
Moralim bozuk olduğunda gözlerim hep onu arıyor.
Espirileri çok ince, kimseye laf sokma derdi yok.
Kıvrak zekasını severim ben onun.
Onun karizması hepinizi döver .p

Onu da harcadılar. Gittii çocuk :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri