meb'in haydi çocuklar camiye projesi

Konu sahibi son olarak 1511 gün önce görüldü
rezillik. namazını camide kıl, puanları topla, ödülünü kap sloganıyla duyurulan, yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğü ile server vakfının işbirliğinde ortaya çıkan proje. rezil adamlar.

internet sitesi.

HVNw2e5.png

[YOUTUBE]f3tXPKpjUoY[/YOUTUBE]

aklını seveyim lan ismail, lan ismail, lan ismail, lan ismail, lan ismail, lan ismail.
ismail, sek sek sekerek ismail, rastık çekerek ismail.

Hazimsizlik kötü sey.
Müslüman bir ülkede olabilecek seyleri , uzayli görmüs köylü gibi karsilamak ne demek.
Almanyayi yöneten partinin adi HRISTIYAN demokratlar partisi.
Cocuklar daha Anaokulundayken Gottesdienst adi altinda kiliselere toplu halde götürülür. kimse karisamaz mesela.

510-2014-12-04.jpg

csm_GoDiKiGa_web_5c2e1befd1.jpg

csm_KiGaGoDi_Kinder_web_6b1cbafd29.jpg

Nedir insanlarin bu Ateistlerden cektigi

HVNHdN7.png

onu boşver de ikindiyi kıldın mı bedevi, allah baba günah yazar bak.

Kardeş ben Mastor Rahmani.
3 kulhu 1 elham biliyorum, 4 tane dua eder. Yüzümü yıkarken eşşedenlüğa diyen adamım ben, babaannem öğretti, canım babaannem.​

asdfghjkl he cehepe. :p en büyük cehepe. yaşasın ulusalcılıqqqqque. <33

Bu zavallıyı gördükçe şükrediyorum, forumda yokluğunu görmek nasip olmaz umarım

milli eğitim bakanlığı = adalet ve kalkınma partisi.

bkz: serbest çağrışım. tammam.

*mesajını raporladım bu arada. sözlükte alıntı yapmak yasak. çok ayıp.

milli eğitim bakanlığı = adalet ve kalkınma partisi.

bkz: serbest çağrışım. tammam.

Yok, alakasız bir şekilde ibadet ve tanrı kavramı üzerinden geyik çevirmeni irdeledim.
Geri zekalıca olduğunu düşünüyorsun galiba.
Bakış açısı.

Erken yaşta camiye gitmeye alışan çocuk, ileriki yaşlarda da namazını kılmaya üşenmez. Alışkanlıklar ömür boyu kalıcı olur. Sigaraya alışanlar ömür boyu tiryaki, Kumara alışanlar ömür boyu kumarbaz, yalana alışanlar ömür boyu yalancı kalıyor. Kimse istisnalara özenmesin, çünkü onlar da hep istisna kalacak.

Dinini ögrensinler. Camiye gitsinler. Ne güzel. Ama ileride siyasetci olurlarsa da İsrail usakligi yapmasinlar

Dindar olmak kötü değil yeter ki dini kullanarak Mürid (militan) yetiştirmesinler.

Ucunda para ödülü varsa Canis gider çünkü kimin kamkası <333
Aldığı parayı harama yatırır ahshahsh

Konuyu gorunce netten biraz baktim. Aslinda hemen hemen hepimiz kucukken ozellikle yaz tatillerinde camiye gitmisizdir. Buyuyunce bu ne kadar devam etti mechul. Yani cocuklarin bu proje ile camiye davet edilmesi korkulacak bir durum degil neden bu kadar sorun haline geliyor sasiriyorum. Ellerinde telefon tablet sacma sapan bilgisayar oyunlarina bagimlilik kazanirken hatta bu oyunlar yuzunden intiharlar bile yasanirken kimse orali olmuyor ama cocuklar dinini ogrensin diye oyun seklinde camiye davet edilmesi goze batiyor. Buradaki tek ilginc taraf bunu meb in yapmasi.

[YOUTUBE]GqImHVtXR7o[/YOUTUBE]​

Uğur Dündar'ın zamanında yapmış olduğu olayın bir benzeri.

Nüfusun %98'i Müslüman olan Yurdumda kalkmış adam namaz kılacak çocukları sorguluyor.

Puan Sistemini eleştir , Sistem ile ilgili farklı düşüncelerini belirt ama çocuklar namaz kılacaklar bu adamlar vesile olacak diye REZİL oluyor bu adamlar.

Yatacak yeriniz yok sizin.Bu yaptıklarınızın bedelini Rabbim sormayacak mı zannediyorsunuz ?

Sizi yoktan var eden Rabbinize nasıl hesap vereceksiniz ?

Ama yine de RABBİM büyüktür , ne dinsiz insanlar hak yoluna geçmiştir.Bir gün sizde hidayete erersiniz İNŞALLAH.

Bir de seçim zamanı ya. Allayıp pullayıp AKP'ye getirmeye çalışıyorsun.

Bu düşünceyle , bu zihniyetle daha çoooooook boşa kürek sallarsınız :asd:

Geri