Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mc nuggets,mcbites,acılı tavuk ve bigmac menüsü vazgeçilmezdir. bağımlılık yaratan happy meal menüleriyle büyüyen biri olarak çocukluğumun fastfood yeri.
Haftasonu uzak yere gitmeye üşenirsem çay içmeye gittiğim yer. Dekorasyonu ve manzarası çok güzel.
3.5 frank ile 2 saat keyif yapıyorum, kovmazlar bir gün dilerim.
Kucukken Happy Meal hediyecikleri hosuma giderdi. Sirf o hediye icin severdim orayi birde patates kizartmalari tabii ki. Cocuklar icin buyuk ve renkli park gibi biryer vardi, cok guzeldi ya. Annemiz babamiz da yukarda oturup sohbet ederdi, biz ise kardeslerimizle oynardik orada yemek'ten sonra.
Simdi oraya gitsem, bir sise su bile alip, o mekanda otursam, kiz kardesimin de dedigi gibi 'Kendimi sisko hissediyorum burada oldugum icin'