Mayonezli patates salatası

Konu sahibi son olarak 4103 gün önce görüldü
C6F74EC107E217B64BA75A0E4AF48.jpg

Malzemeler:
4-5 adet patates
1 yemek kaşığı mayonez
1-2 sap taze soğan
3 yemek kaşığı yoğurt
Tuz ve karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı veya sızma zeytinyağı
Hazırlanışı:
Patatesleri haşladıktan sonra fırın tepsisine yağlı kağıt sererek üzerine patatesleri yerleiştirin. Daha sonra patates eziciyle patatasleri küçük parçalara bölün. Patateslerin üzerine tereyağını koyun. Üzerine biraz tuz ve karabiber serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında patatesleri pişirin. Servis yaparken mayonez ve yoğurdu karıştırın ve patateslerin üzerine ilave edin. Üzerine doğradığınız taze soğanları serpin. İsterseniz etin yanında servis edebilirsiniz.

Çok severim mayonezli patates salatasını, denicem ama içine bi kaç tanede kornişon turşusu küçük küçük doğricam ozaman yemede yanında yat :p

Neden kara listede yarim?:d
Aç mı kaldınız gece gece?:d
Dükkanı kapayıp gitmişlerdir bu saatte açık olmaz herhalde. Benim güvenli hattan aradık ne kara listesi canım. :D
Zaten işsizi bi doyuramadık ne zaman sorsak aç. :D

Dükkanı kapayıp gitmişlerdir bu saatte açık olmaz herhalde. Benim güvenli hattan aradık ne kara listesi canım. :D
Zaten işsizi bi doyuramadık ne zaman sorsak aç. :D
Beni siz kandırdınız bi kere ben kendı halımde taakılıyordum açsındır falan ısrar ettınız o kadar :)

İşsiz Tayfa nickli arkadaşımız konuyu sohbete çeviriyor mesajlarını silebilir miyiz? Burdan belediye başkanım size sahip sesleniyorum. Silelim mesajları. Konuya sahip çıkalım. :D

Ayrıca bir kere seni garanti gördüğümüz için sormaya bile gerek yok işsiz. :D

@İşsiz Tayfa nickli arkadaşımız konuyu sohbete çeviriyor mesajlarını silebilir miyiz? Burdan belediye başkanım size sahip sesleniyorum. Silelim mesajları. Konuya sahip çıkalım. :D

Ayrıca bir kere seni garanti gördüğümüz için sormaya bile gerek yok işsiz. :D
Silebilirler sorun değil yarın görürüm sizi sınavda size beddua ettım bugun yandınız sız kanka :)

Bence biz burada sohbete devam edersek asıl
bizi kara listeye şimdi alcak modlardan biri,dağılalım :D

Silebilirler sorun değil yarın görürüm sizi sınavda size beddua ettım bugun yandınız sız kanka :)
Sana karşı beddua ettiririm. Saitinkiler daha etkili. Aykutla bana ettiğinde Körfez'de kalmıştı otobüs, İstanbul'a kaç saatte gitmiştik hatırlarsın sende. :D

Geri