Maymun Çiçeği virüsü haberleri hk. (Tek başlık)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dünya Sağlık Örgütü: "Hızla yayılan maymun çiçeği virüsüne karşı bir tedavi yöntemimiz yok."

Çiçek aşısının koruyucu olabileceği söylense de sanırım çok fazla etkisi bulunmuyor.

nasıl tedavisi yok ya.
dünyadaki tüm ablalaları toplayın, yüzünde kabarcık olan kim varsa yüzünü tırnakarıyla sıkıp patlatsın.
ben sivilcelerimden ablam sayesinde böyle kurtuldum.

Yurtdışından gelenler her şekilde bizede bulaştıracak zamanla yeni korkumuz yükleniyor

bir uzman çıkmış, er ya da geç aşılama olacak diyor. yo dostum yo bu sefer olmayacağız. (koşa koşa gitti ve ilk aşısını oldu)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Izgara kanat yer gibi ızgara fare yiyor bu midesizler…

dsö çok abartıyor, bizimkilerin açıklamalarına kulak verseler dünyada hiçbir şey yok gibi yaşayabilirler. bizimkilerin açıklama: tek tük vakalara rastladık. sjshsj, şu rahatlığa bak, tek tük.

dsö çok abartıyor, bizimkilerin açıklamalarına kulak verseler dünyada hiçbir şey yok gibi yaşayabilirler. bizimkilerin açıklama: tek tük vakalara rastladık. sjshsj, şu rahatlığa bak, tek tük.
İlk korona vakası da resmî açıklamadan çok zaman önce görülmüştü gizlediler ve önünü alamayacak kadar yayıldıktan sonra resmî açıklama gelmişti aynı şeyin tekrarlanacağından adım kadar eminim :(

Gitmedeeeen şunu kalbine yaz çiçegim,çiçegim
Kimseyi sevemem artik
Istemem ne bahar ,ne de yaz çiçegim
Kalmadı sebebim artık..

Gitmedeeeen şunu kalbine yaz çiçegim,çiçegim
Kimseyi sevemem artik
Istemem ne bahar ,ne de yaz çiçegim
Kalmadı sebebim artık..
Korona bitti rahatlığıyla o kadar doktor dövdüler doktor. Giderseniz gidin dışardan doktor getiririz dediler. Yine dönüp dolaşıp size dönüyor ibre. Önceki acemiliğe geldi, bu defa taleplerle el yükseltin bari. Sonuçta iş bitince yine öfkeyi size yönlendirecekler : dd

Temasla bulaştığına göre bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.

Korona bitti rahatlığıyla o kadar doktor dövdüler doktor. Giderseniz gidin dışardan doktor getiririz dediler. Yine dönüp dolaşıp size dönüyor ibre. Önceki acemiliğe geldi, bu defa taleplerle el yükseltin bari. Sonuçta iş bitince yine öfkeyi size yönlendirecekler : dd
Hamama gitme. Şezlonga havlusuz yatma. Tokalaşma. Toplu taşımadan sonra eline kolonya sık. Bu kadar. Bunları yapsan bile yeter. Bu virüs DNA virüsü. Raad ol

Maymun ve fare yiyip saglikli bir sekilde yasancakmiydi. Bok yiyin it oglu itler... boyle pislikler yuzunden diger insanlarinda hayati riskde. Turkiye umarim afrikaya kapilarini kapatir.

Geri