Maydonoz Döner isimli yemek şirketi zincirine FETÖ operasyonu düzenlendi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
#SONDAKİKA | Maydonoz Döner isimli yemek şirketi zincirine FETÖ operasyonu düzenlendi.

Şirket sahiplerinin de olduğu 353 kişi gözaltında alındı.

Şubelerin, örgüte bağlı şahıslara istihdam ve para sağlamak amacıyla kullanıldığı ve bu şubelerden himmet alındığı tespit edildi

Sponsorluk tweetlerini silmişler. Fjkfjfjjfjfjjdjdjjfjd

gülen galatasaraylı degil miydi zaten fenerle mi otursaydılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Alkış
Tepkiler: ne
maydanoz diye şirket ismi mi olur zaten, kripto olduğu belliydi.

ilerdeki cadde üzerinde vardı bi tane
gözlemeciye gittiydim

Ali koç Fetullah’ın sponsoruydu bir zamanlar onlara kimse dokunmuyor..

sosyal medyaya şöyle bir baktım da anlaşma yapıldı diyen de var anlaşma yapılmadı diyen de, kim tweet silmiş onu da bilmiyorum. kulüp silmiş ise bana bu işler çok çok saçma geliyor. çıkarsın gündemdeki bu haber nedeniyle sponsorluk anlaşmanı, reklam ilişkini açıklarsın geçersin. bu haber öncesi bu firmanın fetö ile ilişkisi olduğunu kim biliyordu? hiç böyle bir habere denk geldiniz mi? yıllardır gıda sektöründe faaliyetlerini yürüten bir firmanın fetö ilişkisini devlet şu an fark ediyor, bir kulübün bunu fark etmesi bekleniyor. kafalar çok ilginç.

O değil de bu meclise ne zaman fetö operasyonu yapılacak yav? Milletçe bekliyoruz hala..

Örgüte bağlı sahıslara istihdam mı afdggh
Ay bunlar baya düşmüşler
Neyse isminden de belli maydonoz

Her şeye maydanoz olmayacaksın diye boşuna bir deyim yok.

Söz konusu firma sadece Galatasaray’la sponsorluk anlaşması yapmamış. Tv 8 ile de reklam anlaşması gereği maçlarda reklamı yapıldı. Adamların kendi sayfalarında paylaşılan görselde geçmişte anlaşma yaptığı takımlar yazılı ama bunun sadece Galatasaray’a mal edilmesi ilginç olmuş.
IMG_2731.jpeg

Söz konusu firma sadece Galatasaray’la sponsorluk anlaşması yapmamış. Tv 8 ile de reklam anlaşması gereği maçlarda reklamı yapıldı. Adamların kendi sayfalarında paylaşılan görselde geçmişte anlaşma yaptığı takımlar yazılı ama bunun sadece Galatasaray’a mal edilmesi ilginç olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 106588
Dipnot: Pano reklamlarını klüpler reklam firmalarına kiralıyor , yani stad içi panolarda ki reklamlarla herhangi bir anlaşması yok.

Dipnot: Pano reklamlarını klüpler reklam firmalarına kiralıyor , yani stad içi panolarda ki reklamlarla herhangi bir anlaşması yok.
Benim söylemek istediğim sanal reklamcılık. Pano olmadan yapılan sanal reklamcılık. Bunun reklam anlaşmasını da kulüp değil tv kanalları ile yapılıyor diye hatırlıyorum. Yanlış biliyorsam düzeltirsiniz

Benim söylemek istediğim sanal reklamcılık. Pano olmadan yapılan sanal reklamcılık. Bunun reklam anlaşmasını da kulüp değil tv kanalları ile yapılıyor diye hatırlıyorum. Yanlış biliyorsam düzeltirsiniz
araştırmak lazım, net bilgilere ulaşmak lazım.

Geri