Mavilim mavişelim.

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Grup abdalında seslendirdiği bir türkü.

Bknz :[SENE]6926526[/SENE]

Mavişelim ne demek ola ki :dusun:​

Mavilim mavişelim
Tenhalarda buluşalım diye devam ediyordu o türkü. .p

Hele ki Ramazan ayında asla asla mavilimizle mavişmemeli ve tenhada buluşmamalıyızdır, muyamezekâr aile yapımıza ters bir kere...

Bir de bu buluşmaya Allah Teala'yı ortak ediyorlar, tez gönder kavuşalım diyor, ay illa tenhada mı buluşalım, insan içine çıksak accık?

Bunun niyeti belli...

Bu şarkının benim için anlamı şu ki kına gecemde tam da grup abdal versiyonunu çaldırmıştım. Yüksek yüksek tepeler de neymiş, güzel bir olayı, dramaya çevirmek tam da bizim toplumumuzdan beklenecek bir şey. “Annesinin bir tanesini hor görmesinler” kfjf ulan beni kim hor görebilir… “babamın bir atı olsa binse de gelse…” babamın bir arabası var, isterse uçakla gelir; at almak isterse de at alır jfjd öhöm neyse, o yüzden böyle saçma bir şarkıyı istemedim ve instagramımda ekli olan arkadaşlarım bilirler ki kınam mavilim mavişelim ile yakıldı… çok severim, grup abdal da çok tatlı icra eder.

Bu şarkının benim için anlamı şu ki kına gecemde tam da grup abdal versiyonunu çaldırmıştım. Yüksek yüksek tepeler de neymiş, güzel bir olayı, dramaya çevirmek tam da bizim toplumumuzdan beklenecek bir şey. “Annesinin bir tanesini hor görmesinler” kfjf ulan beni kim hor görebilir… “babamın bir atı olsa binse de gelse…” babamın bir arabası var, isterse uçakla gelir; at almak isterse de at alır jfjd öhöm neyse, o yüzden böyle saçma bir şarkıyı istemedim ve instagramımda ekli olan arkadaşlarım bilirler ki kınam mavilim mavişelim ile yakıldı… çok severim, grup abdal da çok tatlı icra eder.

Yaaaaaa çok tatlısınız bağyannn:p

Mavişelim değildir o, yanlış duymuşsunuzdur.

Geri