Maviderinliklerden

• Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
IMG_20260307_023307.jpg

bundan sonrası için o konuda bu konuda düşüncelerimi duygularımı yaşadığım anları paylaşmak istemiyorum her birini şahsi kendime ait bu sayfamda gönlümden geçtiği gibi buradan paylaşmak istiyorum nasip olursa..

iki önceki liman gemide yarıdan fazla personel değişimi oldu gidenlerin içinde kardeşim gibi sevdiklerim oldu üçü bunlara dahil gidenlerden iki tanesi makina stajyeri idi şuan da böyle stajyer diye hitap ederek yazıyorum lakin iş hayatımda hiç bir stajyere stajyer diye hitap da bulunmadım ya ismi ile hitap etmişimdir yada kardeşim diye ..
herneyse
giden kardeşlerime a demeden neredeyse olayı kavrıyorlardı öyle zıpkın gibi zehir gibilerdi maşallah.. şimdi yerlerine gelen iki stajyere bir şeyi on kere anlatma modeli velhasıl arada o kadar uçurum gibi fark var..

ikinci çarkcı bugün için ikisine de izin verdi yarın da zaten tatilleri neyse ikisi de uyanık kahve yapmaya hazırlanıyorum bir tanesi Ali abi ama çok kahve içiyorsun kelime tepkilemesi oldu ben sevmem o muhabbetleri hırbo sanki sizden istiyorum zırt pırt : ) çocukların kalbini kırmadım ben kahve içmeyi severim dedim geçiştirdim .. içermisiniz diye devam ettim hayır demeyiz abi dediler.. iki fincan daha ilave ettim..

kahve sigara keyfinden sonra sahur hazırlığı..
maviderinliklerde kafa dinleme zaman aralığı..

şükranlarımı sunuyorum..

Son düzenleme:
IMG-20260224-WA0019.jpg

en güzel gün batımı maviliklerde oluyor o gökyüzü ile maviliğin gösterişli ahenkli görsel kardaji bulutlarla birlikte bambaşka farklı boyutda oluyor.. hani ruh terapisi deniliyor ya bence he işte o misal..

kısa seferleri severiz arada böyle olması güzel oluyor hop o ülkedesin hop bu ülkedesin hop şu ülkedesin : )

yorgunum ey deniz gövdemde ki her pas izinin bir gururu var içimde ne okyanuslar nice hırçın dalgalar aştım ben yaşanmışlığım..
kaptan dümeni insanlığa kır.
zaman aralığı haftanın yorgunluğunu atma keyif yapma vakti ..

mavi sulardan esenlikler dilerim..

IMG_20260308_081908.jpg

maviderinliklerde saat 08.30 civarı..
geceden kalma yorgun ben sahur hazırlığıydı vs üstüne gemiden ayrılan kardeşlerde evdeler internet de yakaladılar. onlarda sabahliyor akıllarınca bana takılıyorlar falan bunlara ufaktan yüklenme şekli zırtaposlar sizi.. : ) derken gırgır şamata bir baktım burda sabah etmişim dedim bana müsade..yok nereye gidiyormuşum .. eşeksıpaları hop huysuzsun işte abi huysuz bir ihtiyar olacaksın paftası.. hadiyin ulan ordan hırbolar sizi.. çok seviyorum orası ayrı var olsun onlar sevildiğimide buram buram hissettiriyorlar benim için çok kıymetli bir şey .. falandı filan derken bu kadar duygusalık yeter.. var olsun insani değerlere önem veren güzel insanlar..

velhasıl vakit bedeni dinlendirme vakti .. kafamı yastığa koyduğum gibi uyurum herhalde: ) güzergahımızdaki rota da Allah nasip ederse iftar saati 18.00 o saatte kadar uyurum en sevdiğim..

yalancı güneş maviliğe vuruyor.. ışığı var ama daha sıcaklığı hissedilmiyor.. güneş ne güzelde yansıyor insan gözünün alabildiği uçsuz bucaksız maviderinliğin üzerine muazzam..

maviderinliklerden saygılar..

FB_IMG_1772992088053.jpg

iftar sonrası ilk sigara çay yaparken yakaladığım eşsiz manzara ruhumu rahatlatıyor bu güzellik karşında oturunca ..

bu yaşıma kadar bir liralık iki liralık adam olmadım bir liranın iki liranın da lafını yapmadım kimseye.. bu hayata kaypak biri olarak yaşamak da vardı.. Allah'a çok şükür kendimi bildiğim yaş dan ibaret insan olarak nasıl karakter sahibi adam kala bilirim diye her geçen sene kendimi geliştirmeye gayret göstermeye çalıştım insan oğluyuz benim de eksikliklerim illaki var.. bu vakitte kadar da hiç bir şeyin peşine düşmedim ekmeğim den başka.. şu var hayalini kurduğum hayat bu değildi.. nasıl yapacağımı bilmediğim her şeyin üstesinden tek tek geliyorum güzel olacak inşallah yazılanı yaşamaya devam.. Allah'ım gönlümüze göre versin
Maviderinliklerden hürmetler..

Son düzenleme:
IMG_20260310_222823.jpg

Whatsapp dan gelen mesaj..
fotoğraf bundan sekiz sene öncesine ait bak kardeşim sen kırmızı ben sarı.. bu alemin kralı cimbombom oğlum..

mesaj içeriği efendim ağır çok ağır tahrik içeriyor: ) ağır psikolojik baskı altındayım.. mesajı çeken fotoğrafta omuz omuza olduğum olduğum bu güzel varlık benim bir büyüğüm Ufuk ağabeyim kendisi doğuş spastik hastalıklı.. bu halimize binlerce kere şükür..

Baba tarafından bir eniştem ile bir kuzenim Beşiktaşlı tek Galatasaraylı Ufuk Ağabey..
diğer kalan almayımız halamlar hala kızları ve dahil Fenerbahçeliyiz..
Ufuk abi de sonradan dönme ama: )
çok sinir oluyor öyle denildi mi ..
sene 1997 de oluyor mevzu Galatasaray ın o dört sene üst üste şampiyon olduğu ilk Şampiyonlukta.. mazereti geçerli lakin çocuktuk oğlum.. : )
senin Allah'ına kurban olayım cinconlu..
beni bu fotoğrafı göndererek ayrıca duygulandırdı senin aklına o güzel yüreğine şükürler olsun canım ciğerim..
bir sözünle yanı başındayım ağabey..

saygı değer @Mihri o düşüncelerini aktardığın güzel yorumun için burdan sana yazmak istedim müsadenle.. geçenlerde de dile getirmiştim ne hissettiğimiz değil mi önemli olan diye .. yorumunda hitap ettiğin herşeyi pozitif bir şekilde tüm içtenliğimle hissediyorum benim için bu çok kıymetli var olasın sen gerisi teferruat.. Ufuk ağabeyim de emekçi dostudur ne mutlu emekçinin halinden anlayan insanlara.. var olsun emekçiler..

Fotoğraf için abiler ablalar maşallahınızı alırız..

Maviderinliklerden sevgiler..

Ekli dosyayı görüntüle 129695

Whatsapp dan gelen mesaj..
fotoğraf bundan sekiz sene öncesine ait bak kardeşim sen kırmızı ben sarı.. bu alemin kralı cimbombom oğlum..

mesaj içeriği efendim ağır çok ağır tahrik içeriyor: ) ağır psikolojik baskı altındayım.. mesajı çeken fotoğrafta omuz omuza olduğum olduğum bu güzel varlık benim bir büyüğüm Ufuk ağabeyim kendisi doğuş spastik hastalıklı.. bu halimize binlerce kere şükür..

Baba tarafından bir eniştem ile bir kuzenim Beşiktaşlı tek Galatasaraylı Ufuk Ağabey..
diğer kalan almayımız halamlar hala kızları ve dahil Fenerbahçeliyiz..
Ufuk abi de sonradan dönme ama: )
çok sinir oluyor öyle denildi mi ..
sene 1997 de oluyor mevzu Galatasaray ın o dört sene üst üste şampiyon olduğu ilk Şampiyonlukta.. mazereti geçerli lakin çocuktuk oğlum.. : )
senin Allah'ına kurban olayım cinconlu..
beni bu fotoğrafı göndererek ayrıca duygulandırdı senin aklına o güzel yüreğine şükürler olsun canım ciğerim..
bir sözünle yanı başındayım ağabey..

saygı değer @Mihri o düşüncelerini aktardığın güzel yorumun için burdan sana yazmak istedim müsadenle.. geçenlerde de dile getirmiştim ne hissettiğimiz değil mi önemli olan diye .. yorumunda hitap ettiğin herşeyi pozitif bir şekilde tüm içtenliğimle hissediyorum benim için bu çok kıymetli var olasın sen gerisi teferruat.. Ufuk ağabeyim de emekçi dostudur ne mutlu emekçinin halinden anlayan insanlara.. var olsun emekçiler..

Fotoğraf için abiler ablalar maşallahınızı alırız..

Maviderinliklerden sevgiler..

Sevgiler kaptan. Emekle büyüttüğünüz birlikteliğiniz sevgi gibi sıcak, nemli toprak gibi şefkatli ve zengin, ağaçların kökleri gibi sıkı ve dirençli olsun. Olmaya devam etsin.

Size de maaşallah. Galatasaray'a da maaşallah. Avrupa'da yüzümüzü güldürmeye devam etsin.

Bana her daim yazabilirsin. Çünkü ben böylesi insanlardan ilham alıyorum. Teşekkür ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 129505

iftar sonrası ilk sigara çay yaparken yakaladığım eşsiz manzara ruhumu rahatlatıyor bu güzellik karşında oturunca ..

bu yaşıma kadar bir liralık iki liralık adam olmadım bir liranın iki liranın da lafını yapmadım kimseye.. bu hayata kaypak biri olarak yaşamak da vardı.. Allah'a çok şükür kendimi bildiğim yaş dan ibaret insan olarak nasıl karakter sahibi adam kala bilirim diye her geçen sene kendimi geliştirmeye gayret göstermeye çalıştım insan oğluyuz benim de eksikliklerim illaki var.. bu vakitte kadar da hiç bir şeyin peşine düşmedim ekmeğim den başka.. şu var hayalini kurduğum hayat bu değildi.. nasıl yapacağımı bilmediğim her şeyin üstesinden tek tek geliyorum güzel olacak inşallah yazılanı yaşamaya devam.. Allah'ım gönlümüze göre versin
Maviderinliklerden hürmetler..

bu çok güzel bir fotoğraf.

Yazısını da şimdi okudum myself, insanları burada çok kapsamlı tanımak mümkün değil ama kaç senedir aşinayız sana bir şekilde, kalbi temiz insanlardansın sen; insan sarrafı değilim ama bu temiz enerjiyi tanırım, daim olsun; inşallah hayal ettiklerine de kavuşursun kaptan.

seviyoyum bu işleri.. : )
bazı zamanların tarifi olmuyor..

IMG-20260311-WA0012.jpg

ekmeğimizin peşindeyiz Elhamdülillah..
huzurlu bir güne başlangıç huzurla geçsin..

mavi sulardan selamlar , saygılar..

içimize de atamıyoruz orası da doldu..
IMG_20260312_230609.jpg

karakterimiz bozuk değil çok şükür az biraz psikolojimiz bozuk o kadar.. o değilde vaktin bu zaman aralığını ayrı seviyorum emekçi usulü kafa dinleme vakti..
maviderinliklerden
herkese selam , gönlünüz var olsun..

Myself kaptan 4200 bakımına girdi .. önümüz Bayram arefesi ..
babamla dün kısa süreli görüntülü konuştum uzun süre oluyor görüntülü konuşmayalıgemide salıyorum biraz kendini kabul saç sakal muhabbetine.. neyse ilk ağzından çıkan o ne lan paçoz gibi olmuşsun.. Allam yarabbim..

IMG_20260315_051447.jpg
ben inanıyorum güzel şeyler düşünen insanlar güzel günler yaşayacak .. belki zaman alacak belki güç olacak belki bazı zamanlar da yoracak hırpalayacak ama sonunda her şey güzel olacak.. iyi anılar bırakanlar iyi hatırlanır .. ömrümüzden verdik adamlığımızdan vermedik Allah'a çok şükür..

IMG-20260311-WA0005.jpg
mavi derinliklerde gün doğuyor
vaktin bu zamanının yeri başka güzel..

Allah'ım işimi niyetimi , yolumu ve yarınlarımı hayırlı kıl huzurumuzu ve umudumuzu bizden eksik etmeyesin inşallah Ya Rabbim.. Amin
he bu arada ayağı taşa takılan olursa onlarda kalbini yoklasın..
var olsun emekçiler..

Esenlikler dilerim ..

Geri