Myself
Gümüş Üye
-
-
-
-

bundan sonrası için o konuda bu konuda düşüncelerimi duygularımı yaşadığım anları paylaşmak istemiyorum her birini şahsi kendime ait bu sayfamda gönlümden geçtiği gibi buradan paylaşmak istiyorum nasip olursa..
iki önceki liman gemide yarıdan fazla personel değişimi oldu gidenlerin içinde kardeşim gibi sevdiklerim oldu üçü bunlara dahil gidenlerden iki tanesi makina stajyeri idi şuan da böyle stajyer diye hitap ederek yazıyorum lakin iş hayatımda hiç bir stajyere stajyer diye hitap da bulunmadım ya ismi ile hitap etmişimdir yada kardeşim diye ..
herneyse
giden kardeşlerime a demeden neredeyse olayı kavrıyorlardı öyle zıpkın gibi zehir gibilerdi maşallah.. şimdi yerlerine gelen iki stajyere bir şeyi on kere anlatma modeli velhasıl arada o kadar uçurum gibi fark var..
ikinci çarkcı bugün için ikisine de izin verdi yarın da zaten tatilleri neyse ikisi de uyanık kahve yapmaya hazırlanıyorum bir tanesi Ali abi ama çok kahve içiyorsun kelime tepkilemesi oldu ben sevmem o muhabbetleri hırbo sanki sizden istiyorum zırt pırt : ) çocukların kalbini kırmadım ben kahve içmeyi severim dedim geçiştirdim .. içermisiniz diye devam ettim hayır demeyiz abi dediler.. iki fincan daha ilave ettim..
kahve sigara keyfinden sonra sahur hazırlığı..
maviderinliklerde kafa dinleme zaman aralığı..
şükranlarımı sunuyorum..
Son düzenleme: